• Digital StoreFront

Digital StoreFront

Räätälöitävä internetpohjainen sivusto ja viestintäalusta kuvastojen esittelyyn ja tulostustöiden hallintaan.

• PlanetPress Suite

PlanetPress Suite

A complete software solution that allows for the creation of transactional variable data documents and customised document workflows.

• PrintShop Mail Suite

PrintShop Mail Suite

A standalone variable data printing composition tool that optimises the production process by minimising set-up time and maximising printing speed.

• Doc-Q-Manager

Doc-Q-Manager

Yksinkertainen, tehokas, moduulipohjainen tuotantotulostusjonon hallinta tulostusosastojen ja IT-datakeskusten tulostukseen.