Yhtenäistä tulostusympäristösi yhdistämällä Advanced Function Presentation™ -arkkitehtuuri, tietovirtamuunnokset ja tulostuksenhallintatoiminnot yhdeksi ratkaisuksi.

Etsitkö

Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

• InfoPrint Font Collection

InfoPrint Font Collection

InfoPrint® Font Collection käsittää merkistöjä ja Advanced Function Presentation™ -koodisivuja, joiden avulla voidaan tulostaa käyttäen tuttuja fontteja.

• Ricoh Web Enablement Solutions Suite

Ricoh Web Enablement Solutions Suite

Web Enablement -muunto-ohjelmistolla voidaan muuntaa Advanced Function Presentation™ (AFP™) -asiakirjoja ja yksinkertaisia muotoilemattomia asiakirjoja Adobe® Acrobat® PDF -muotoon.

• InfoPrint PPFA