homeback to menu
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Ricoh Smart Application Site

Uudista työskentelytapasi Ricohin Application Site -sovellussivuston avulla

Sovellukset ovat tuttuja meille kaikille, koska käytämme niitä päivittäin. Ricohin Application Site -sovellussivuston avulla voit nyt hyödyntää sovelluksia monitoimilaitteellasikin. Voit helpottaa jokapäiväisiä prosessejasi ja saada rahoillesi entistä enemmän vastinetta. Pääset sivustolle Ricoh-laitteesi älykäyttöpaneelin kautta.
Voit itse asentaa, päivittää ja poistaa sovelluksiasi ilman ulkopuolista apua, ihan kuin muillakin mobiililaitteillasi. Työnkulkuja tehostavat sovellukset on suunniteltu erityisesti liiketoiminnan tarpeisiin. Voit vain ladata haluamasi sovellukset ja rakentaa monitoimilaitteesi käyttöliittymästä tarpeitasi vastaavan. Työskentelytapojen uudistaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!


Accessibility App

Näkövammaisille monitoimilaitteiden käyttäjille kehitetty sovellus.  Accessibility App auttaa näkövammaisia käyttäjiä hyödyntämään tulostimen kaikkia toimintoja.  Accessibility App käyttää Talkback-teknologiaa sekä erityisesti näkövammaisille suunniteltuja ruutuja: niiden asettelu on yhtenäinen, näppäimet ja tekstit ovat suuria, värit on käännetty ja kontrastitaso on optimoitu.

Huoltoedustajan tulee huolehtia tämän sovelluksen asennuksesta. Saat lisätietoja Ricohin edustajalta.


Scan to Folder Helper

Scan to Folder Helper -sovelluksen ansiosta käyttäjät voivat määrittää helposti kansioita skannattaville asiakirjoille.

Sovellus sisältää yksinkertaiset vaiheittaiset ohjeet skannattavien asiakirjojen kohdekansioiden määrittämiseen. Jokainen käyttäjä voi määrittää tilinsä yhteyteen oman kansion, josta tallennetut asiakirjat ovat nopeasti saatavilla myöhemmin.

Scan to folder helper

ID Card Copy

ID Card Copy -sovelluksen avulla paperikopioiden tekeminen henkilökorteista on todella nopeaa. Sovellus opastaa vaihe vaiheelta intuitiivisesti ja visuaalisesti, ja sen ansiosta henkilökorteista on helppo tulostaa sekä etu- että takapuoli yhdelle paperiarkille.
Sovellus luo henkilökorteista yhden tallennettavan kopion ja säästää siten aikaa sekä vaivaa.

ID Card Copy

Conference Concierge

Ricohin Conference Concierge -sovellus yksinkertaistaa ja nopeuttaa tapahtumien ja kokousten yhteydessä käytettävien materiaalien luontia. Helpot näytöltä seurattavat ohjeet opastavat käyttäjiä vaihe vaiheelta tärkeiden asiakirjojen kopioinnissa ja varmistavat, että tulosteiden koko, muoto ja suunta ovat oikein.
Smart Operation Panel -käyttöliittymä säästää aikaa ja auttaa luomaan vaikuttavia materiaaleja tapahtumia varten.

Conference Concierge

Mene Application Site -sivustolle

Lataa uusimmat sovellukset sovellussivustolta

Application site