Enemmistö eurooppalaisista toimistotyöntekijöistä luottaa siihen, että heidän työpaikkansa investoi tulevaisuuden teknologiaan
23.06.2022

Enemmistö eurooppalaisista toimistotyöntekijöistä luottaa siihen, että heidän työpaikkansa investoi tulevaisuuden teknologiaan

Kolme neljäsosaa on optimistisia sen suhteen, että teknologia luo uusia uramahdollisuuksia

Ricoh Europe, Lontoo, 23. kesäkuuta 2022 - Ricoh Europen teettämä uusi tutkimus, jossa haastateltiin 3000 toimistotyöntekijää Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Alankomaissa ja Espanjassa, paljastaa seuraavaa:

  • 73 % luottaa siihen, että heidän työpaikkansa investoi nyt teknologiaan vastatakseen tulevaisuuden työvoimavaatimuksiin.
  • 75 % suhtautuu optimistisesti teknologian työuralleen tarjoamiin mahdollisuuksiin – 19 % enemmän kuin vuonna 2020.
  • 34 % uskoo  työskentelevänsä robottien tai tekoälyn kanssa työpaikallaan seuraavien 5 vuoden aikana – 24 % enemmän kuin viime vuonna.
  • 85 % odottaa työnantajansa tarjoavan välineitä ja koulutusta, jotka auttavat heitä sopeutumaan uusiin tehtäviin teknologian muuttuessa.
  • 53 % on samaa mieltä siitä, että heidän työnantajansa tarjoaa oikeanlaista teknologiaa ja luo kulttuurin, joka tukee heidän työtään.
  • 35 % sanoo, että etätyössä on vaikea tuntea motivaatiota ja sitoutumista viestintä- ja teknologiaongelmien vuoksi – 20 % enemmän kuin vuonna 2020.
  • 44 % on sitä mieltä, että heidän yrityskulttuurinsa kärsi koronarajoitusten aikana.

Nicola Downing, toimitusjohtaja, Ricoh Europe, sanoo: " Hybridityöskentelyn onnistumiseen liittyy olennaisesti oikeaan teknologiaan investoiminen ja vankka, tulevaisuutta tukeva strategia. Sekä työntekijät että päättäjät ymmärtävät, että teknologia voi edistää urakehitystä ja työpaikkakulttuuria. Teknologian käyttäminen oikean työpaikkakokemuksen luomiseen on elintärkeää parhaiden työntekijöiden houkuttelemiseksi ja pitämiseksi markkinoilla, joilla digitaalisesti taitavilla lahjakkuuksilla on erittäin suuri kysyntä.”

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy