homeback to menu
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

IDC MarketScape: Ricohin tulostuksen ja asiakirjahallinnan tietoturva on maailman parhaimmistoa

Raportissa nousi esiin erityisesti Ricohin kattava ratkaisuvalikoima ja tasapainoinen, kansainvälinen toimitusmalli

TOKIOSSA 25.10.2017 – Ricohin tulostuksen ja asiakirjahallinnan tietoturva on sijoittunut kärkisijoille IDC MarketScapen tuoreessa Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2017 Vendor Assessment -raportissa1. Tunnustuksen perusteeksi mainittiin yrityksen kattava tietoturvaratkaisuvalikoima, joka yhdistyy Ricohin hallinnoitujen palveluiden, IT-infrapalveluiden, työnkulkupalveluiden ja ohjelmistokehityksen ydinosaamiseen. Monipuolisen ja luotettavan palvelu- ja ratkaisuvalikoiman perustana on Ricohin kansainvälinen, asiakaslähtöinen tietoturvan innovaatiotyö.

Tietoturva-ajattelu on osa Ricohin sitoutumista työpaikkojen tukemiseen digitaalisilla ratkaisuilla. Ricohin osaaminen ja kokemus alalta sekä yrityksen tarjoamat koulutukset ja muut tietoturvapalvelut yhdistyvät sisäisesti tuotettuun tuotevalikoimaan ja kumppaniyritysten kanssa tarjottuihin ratkaisuihin. Valikoimassa on monipuolisesti erilaisia vaihtoehtoja, minkä lisäksi Ricohin asiantuntijat pystyvät räätälöimään ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Raportin toimittajavalintasuosituksia käsittelevässä osiossa Ricohin ottamista jatkoharkintaan suositellaan erityisesti yrityksille, jotka etsivät aitoa kumppania ja ovat sitoutuneet mukautumaan reaaliajassa tekniikan kehitykseen ja vaatimustenmukaisuusvaatimusten muutoksiin.

– Analyysistä selviää, että Ricoh pitää tietoturvaa olennaisena. Tietoturva on rakennettu kuhunkin tuotteeseen ja palveluun alusta lähtien, kertoo Robert Palmer, IDC:n Research Director, Imaging, Printing, and Document Solutions. – Ricohilla on runsaasti omaa tekniikkaa ja kumppaniyritysten kanssa kehitettyjä ratkaisuja, joiden perusteella se voi ratkoa kaikenkokoisten ja kaikilla aloilla toimivien yritysten tietoturvahaasteita. Yrityksen kattavaan tietoturvaohjelmaan kuuluvat laitteiden ja sovellusten tietoturva, verkkoinfran ja tietoturvan kattava kyberturvallisuus sekä henkilötietojen ja sisällön suojaaminen. Ricoh erottuu kilpailijoistaan kansainvälisellä palvelutoimitusmallillaan, joka tukee ohjelman eri osa-alueiden toteutumista.

Raportissa annettiin tunnustusta myös Ricohin kansainväliselle palvelutoimitusmallille, jonka ansiosta yrityksen neuvontapalvelut pysyvät tasalaatuisina.

– Ricohilla sanotaan, että tietoturva on iskostunut yrityksen perimään, kommentoi David Levine, Ricoh USA, Inc:n Vice President of Information Security ja Chief Information Security Officer sekä Ricoh Company, Ltd:n Global Security Team Lead. – Suojelemme asiakkaiden tietoja kovalla työllä ja toisaalta hyödyntämällä asiakasvaatimuksia toimisto-ohjelmistojen suunnittelun, toteutuksen sekä jatkuvan hallinnan riskien ja vaatimustenmukaisuuden arvioinnissa. Nykymaailmassa jokaisesta ihmisestä kerätään sekunti sekunnilta yhä enemmän tietoa. Ricohilla tietoturva otetaan erittäin vakavasti ja tiedostetaan, että toimialojen, valtioiden ja organisaatioiden tehtäviin kuuluu suojella ihmisten tietoja niitä uhkaavilta tahoilta. On rohkaisevaa saada IDC MarketScapelta tunnustusta tietoturvakeskeisestä ajattelusta, tietoturvan asettamisesta etusijalle sekä osaamispanostuksista, joilla Ricoh tukee asiakkaidensa tietoturvatyötä.

Tutustu Ricohin koko tuote-, palvelu- ja ratkaisuvalikoimaan osoitteessa www.ricoh-europe.com.

1IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2017 Vendor Assessment eli painokone- ja tulostintoimittajien tietoturvaratkaisujen ja -palvelujen kansainvälinen vertailu 2017, dnro US41988517, loka 2017.

IDC MarketScape lyhyesti:
IDC MarketScape on toimittaja-analyysimalli, joka on suunniteltu antamaan yleiskuva tieto- ja viestintätekniikka-alan toimittajien kilpailukyvystä. Tutkimusmenetelmä perustuu täsmälliseen asteikkoon, jossa käytetään sekä laadullisia että määrällisiä kriteereitä. Tuloksena on graafinen esitys kunkin toimittajan asemasta tietyllä markkina-alueella.  IDC MarketScape tarjoaa selkeän viitekehyksen, jossa tieto- ja viestintäratkaisujen toimittajien tuote- ja palveluvalikoimaa, kapasiteettia ja strategioita sekä nykyisiä ja tulevia menestystekijöitä voidaan merkityksellisesti vertailla.  Viitekehys tarjoaa teknisten ratkaisujen ostajille myös nykyisten ja mahdollisten toimittajien vahvuuksien ja heikkouksien kattavan arviointimahdollisuuden.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:
Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi
Puh. 0207 370 300 (vaihde)

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi
Kotisivut: www.ricoh.fi 
Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 
Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 
Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy