Kaupalliset painotalot laajentavat sovellusten luovuutta monipuolisella RICOH Pro™ C7500 -digivärikoneella
18.09.2023

Kaupalliset painotalot laajentavat sovellusten luovuutta monipuolisella RICOH Pro™ C7500 -digivärikoneella

Seuraavan sukupolven teknologia mahdollistaa laajemman väriskaalan, laajemmat käyttömahdollisuudet voimakkaasti teksturoiduilla materiaaleilla ja paremman käyttötehon.

Ricoh Europe, Lontoo, 18. syyskuuta 2023 - Kaupalliset painotalot voivat parantaa luovia ja monipuolisia tuotantotulostusmahdollisuuksiaan saavuttamalla entistä runsaampia ja täsmällisempiä värejä Ricoh Europen seuraavan sukupolven RICOH Pro C7500 -digitaalisen väriarkkipainokoneen avulla.

RICOH Pro C7500 digitaalinen väriarkkipainokone tarjoaa seuraavan sukupolven paino-ominaisuudet.

Viimeisin lisäys valikoimaamme on jatkoa viime kuussa lanseeratulle suuren volyymin digitaaliselle RICOH Pro™ C9500 -väriarkkipainokoneelle. Sovellusten kannalta monipuolinen RICOH Pro C7500 on Pro C9500:n tavoin Ricohin menestyksekkäiden teknologioiden evoluutio. Se on kehitetty, jotta ketterät kaupalliset painotalot voisivat jatkossakin vastata jatkuvasti muuttuvaan painotuotanto-ympäristöön.

RICOH Pro™ C7200/x -sarjaa seuraava RICOH Pro C7500 on yhteensopiva Ricohin alkuperäisten erikoisväriaineiden kanssa, joita ovat valkoinen, kirkas, UV-valossa näkyvä punainen, kulta ja hopea. Sen sisäänrakennettuihin uusiin neonväriprofiileihin voidaan automaattisesti lisätä neonkeltaista ja neonpinkkiä, mikä laajentaa väriskaalaa ja mahdollistaa rikkaamman ja eloisamman väri-ilmaisun. 

Myös Pro C7500:ssa on uutuutena elastinen siirtohihna, joka parantaa tukea karkealle tai epätasaisen tekstuuriselle tulostusmateriaalille. Se pystyy käsittelemään monenlaisia painoluokkia 40 ja 470 g/m2 välillä (verrattuna Pro C7200/x -sarjan suositeltuun enimmäispainoluokkaan, joka on 360 g/m2), ja sitä on vahvistettu tukemaan jopa 1030 mm:n pituisia kaksipuolisia tulostuspituuksia. Tämän tuotekehityksen ansiosta tulostuspalveluntarjoajat voivat laajentaa tuotevalikoimaansa esimerkiksi kevyillä pakkauksilla, onnittelukorteilla ja häätuotteilla ja hyötyä samalla parantuneesta tulostuslaadusta. 

RICOH Pro C7500 on myös varustettu upouudella RICOH Graphic Communications -käyttöjärjestelmällä (GC OS). Vastikään kehitetty kontrolleri mahdollistaa laitteen käytön tehostamisen sekä koneen asetusten intuitiivisen ja yksinkertaisen käytön. Etäkäyttö verkkoselaimen kautta PC:ltä tai tabletilta tukee virtaviivaistettua työskentelyä moniammatillisessa ympäristössä, jossa tulostusoperaattoreiden on suoritettava lukuisia tehtäviä. Uusia toimintoja voidaan lisätä jatkuvasti ohjelmistopäivitysten avulla asiakaspalautteen perusteella. 

Uutta on myös tehokas DFE (Digital Front End), joka on kehitetty yhteistyössä Fiery ®:n kanssa ja joka lisää toiminnan tehokkuutta. Lisäksi on otettu käyttöön tulostustehokkuutta lisääviä ja työaikaa säästäviä toimintoja, jotka vähentävät huoltoon tarvittavaa aikaa ja tukevat reaaliaikaista vianetsintää. Näitä ovat esimerkiksi lisäväriyksiköiden nopea ja yksinkertainen vaihtaminen erikoisvärejä varten ja käyttäjän vaihdettavissa olevat huoltokomponentit, jotka tukevat järjestelmän nopeaa huoltoa.

Eef de Ridder, Ricoh Europen Graphic Communications Groupin varatoimitusjohtaja, sanoo: "Nämä RICOH Pro C7500:n jännittävät uudet ominaisuudet on kehitetty vastaamaan nykypäivän tulostustuotantoympäristön keskeisiin haasteisiin. Ne vastaavat korkealaatuisen, joustavan ja ketterän isojen tuotantomäärien kysyntään. Laajemman väriskaalan ansiosta painopalvelut voivat hyödyntää laajempia tuotantomahdollisuuksia, kun taas uuden GC OS -käyttöjärjestelmän käyttöönotto auttaa vähentämään työmäärää ja tehostamaan toimintoja." 

Kuten juuri esitellyn Pro C9500:n, myös RICOH Pro C7500:n ominaisuuksia on parannettu useilla lisäarvoa tuovilla ohjelmistovaihtoehdoilla, kuten RICOH Supervisor™, RICOH TotalFlow Production Manager™ ja FusionPro®, joiden avulla asiakkaat voivat maksimoida tuotteensa tehokkuuden ja Ricoh-investoinnin tuoton.

RICOH Pro C7500 -digitaalinen väritulostin on saatavilla kaikkialla EMEA-alueella marraskuusta alkaen.

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi 

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi
Puh. 0207 370 300 (vaihde)
info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi
Kotisivut: www.ricoh.fi 
Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 
Seuraa meitä X: https://twitter.com/ricohfin 
Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy