Koji Miyao on nimitetty Ricoh Graphic Communications -liiketoimintayksikön johtajaksi
05.01.2023

Koji Miyao on nimitetty Ricoh Graphic Communications -liiketoimintayksikön johtajaksi

 Keskeisiä tavoitteita ovat muun muassa digitaalisen kokemuksen parantaminen, synkronoitu maailmanlaajuinen kehitys ja suurempi myönteinen panos sosiaalisten kysymysten ratkaisemiseen. 

Ricoh Europe, Lontoo, 5. tammikuuta 2023 – Koji Miyao on nimitetty Ricoh Graphic Communications (RGC) -liiketoimintayksikön uudeksi johtajaksi, Ricoh Company, Ltd. (Ricoh Company, Ltd.) Hän seuraa Sergio Katoa 1. tammikuuta 2023.

Koji Miyao named President of Ricoh Graphic Communications Business Unit
Koji Miyao on nimitetty Ricoh Graphic Communications -liiketoimintayksikön johtajaksi.

Koji on toiminut useissa keskeisissä tehtävissä 22 vuoden aikana Ricohin palveluksessa, viimeksi RGC:n Business Management -yksikön toimitusjohtajana.

Hän siirtyi Ricoh Company, Ltd:n palvelukseen vuonna 2000, jossa hän vastasi nopeiden värilasertulostimien markkinoinnista ulkomaisilla markkinoilla. Kuusi vuotta myöhemmin hän siirtyi Ricoh Americas Corporationin liiketoiminnan kehitysjohtajaksi, jossa hän johti strategisia investointeja tulostimien myyntiin IT-jakelukanavien kautta. Myöhemmin hän siirtyi markkinointijohtajaksi, jossa hän vastasi uuden liiketoiminnan kehittämisestä ja mobiililaitteiden, pilvitulostuksen ja lääketieteellisten tulostuslaitteiden kaupallistamisesta.

Palattuaan Japaniin vuonna 2014 hän toimi Office Printing -divisioonan toimitusjohtajana ja vastasi Office Printing -liiketoiminnan, kunnossapidon ja toimitusten strategiasta. Vuonna 2018 hänet nimitettiin Ricoh Kiinan puheenjohtajaksi ja toimitusjohtajaksi, minkä jälkeen yhtiö sai nauttia kolmena peräkkäisenä vuotena korkeimmista tuloksistaan.

Koji kommentoi: "On suuri kunnia tulla nimitetyksi Ricohin graafisen viestinnän liiketoimintayksikön johtajaksi. Odotan innolla, että pääsen jatkamaan hienoa työtämme sellaisten palveluiden kehittämisessä, jotka edistävät digitaalista kokemusta kaupallisille, teollisille ja yritystulostusasiakkaille ja brändinomistajille". Keskitymme kehittämään edelleen toimintatapoja työkäytäntöihin, jotta voimme laajentaa asiakkaidemme liiketoimintaa. Yhdessä nämä auttavat meitä tulemaan luotetuksi liikekumppaniksi, joka kasvaa asiakkaidemme mukana.

"Osana tehtävääni aion myös yhdenmukaistaa Ricohin maailmanlaajuiset kehitys-, tuotanto-, myynti- ja palvelutoiminnot asiakkaidemme liiketoiminnan menestyksen edistämiseksi. Panen paljon painoa Ricohin vuoden 2036 visiolle "Fulfilment through Work". Se tarkoittaa, että työntekijöitä autetaan tuntemaan tyytyväisyyttä, saavutuksia ja itsensä toteuttamista työn kautta. Pyrin saavuttamaan tämän samalla kun laajennan tulostuksen ulottuvuutta ja liiketoimintamme laajuutta sekä osallistun myönteisesti sosiaalisten kysymysten ratkaisemiseen."

Ricoh Europen graafisen viestinnän varatoimitusjohtaja Eef de Ridder on tyytyväinen uutiseen ja lisää: "Ricohilla on maine innovaatiosta ja ylittämätöntä asiakaspalvelua, jota odotan Kojin nostavan entisestään. Hän tarjoaa inspiroivaa johtajuutta, opastusta ja suuntaa samalla, kun hän edistää Ricohin jatkuvasti kehittyvää digitaalista tarjontaa. Odotamme, että Euroopassa keskitytään jatkossakin vahvasti auttamaan asiakkaitamme graafisen alan, yritysten omatarvepainoissa ja teollisuussektoreilla rakentamaan joustavuutta ja sopeutumiskykyä näinä ennennäkemättöminä aikoina."

Lisätietoja saat osoitteesta www.ricoh-europe.com.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy