Ricoh esittelee Hunkeler Innovationdays 2023 -tapahtumassa toimittajariippumattoman automatisoidun työnvastaanottoratkaisun
09.02.2023

Ricoh esittelee Hunkeler Innovationdays 2023 -tapahtumassa toimittajariippumattoman automatisoidun työnvastaanottoratkaisun

Hunkeler Innovationdays 2023 -tapahtumassa esitellään joustavuutta ja näkyvyyttä tarjoava pilvipohjainen print on demand -sovellus

Ricoh Europe, Lontoo, 9. helmikuuta 2023 – Ricoh julkisti tänään uusimman tuotantotyönkulku-teknologiansa - RICOH TotalFlow™ Producer - joka on kehitetty ratkaisemaan tulostustyön vastaanottoon ja valmisteluun liittyvät työnkulun haasteet. Se esitellään Hunkeler Innovationdays 2023 -tapahtumassa 27.2.–2.3. Messe Luzernin messukeskuksessa Luzernissa, Sveitsissä. 

TotalFlow Producer on ensimmäistä kertaa yleisön nähtävillä maailmanlaajuisesti, ja se ohjaa tulostustyöt useista eri lähetysmenetelmistä konsolidoituun pilvipohjaiseen sijaintiin ja tarjoaa mahdollisuuden tarkastella ja muokata töitä. Tämä on sekä helppokäyttöinen, kustannustehokas että virheitä vähentävä ratkaisu, joka on täysin toimittajariippumaton ja integroituu saumattomasti nykyisiin asiakasympäristöihin.

TotalFlow Producer esitellään Hunkeler Innovationdays 2023 -tapahtumassa.
TotalFlow Producer esitellään Hunkeler Innovationdays 2023 -tapahtumassa.

TotalFlow Producerin avulla käyttäjät voivat:

  • Automatisoi useista eri lähteistä, kuten sähköpostista, verkkotulostuksesta ja tiedostojen siirtopalveluista, tulevien töiden lähettäminen ja yhdistäminen. 
  • Aktivoi automaattinen preflight-toiminto, joka auttaa tunnistamaan tiedostojen ongelmat, kuten puuttuvat fontit, epätarkka sivukoko, alhainen kuvan resoluutio, väärät värit ja paljon muuta. Tämä auttaa sisäisiä ja kaupallisia tulostuspalveluntarjoajia (PSP) poistamaan virheet, vähentämään kalliita uusintapainatuksia, säästämään arvokasta aikaa ja parantamaan asiakaspalvelutasoa.  
  • Paranna asiakaskokemusta tarjoamalla henkilökohtainen töiden latausportaali, jossa työn tila on nähtävissä. Yksinkertainen kaksisuuntainen viestintämenetelmä portaalissa poistaa tarpeen aikaa vieviin tilauksen jälkeisiin jatkotoimenpiteisiin.

Eef de Ridder, Ricoh Europen Graphic Communications Groupin varatoimitusjohtaja, sanoo: "Toteuttamalla TotalFlow Producerin RICOH TotalFlow™ Cloud -pilvipalvelussa pystymme vastaamaan asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin parantaa tietoturvaa, tehokkuutta, skaalautuvuutta ja kustannustehokkuutta ilman edellytystä kalliisiin investointeihin IT-infrastruktuuriin tai asiantuntemukseen."

TotalFlow Producer on saatavana lisensoituna vuositilauksina, ja se tarjoaa ilmaisia kokeiluversioita kesästä 2023 alkaen.

TotalFlow Producerin ohella Ricoh esittelee kaksi markkinoiden johtavaa, toimittajaneutraalia ratkaisuaan, joiden avulla painotalot voivat vapauttaa liiketoimintansa täyden potentiaalin. Ricoh Supervisor™, Ricohin ensimmäinen SaaS-tuotannon työnkulkusovellus, kerää toimintatietoja ja visualisoi ne verkkopohjaisiin mittaritauluihin laitteiden käytön ja toiminnan läpimenon optimoimiseksi. 

Ricoh ProcessDirector™ tukee rulla- ja arkkisyöttöisiä tuotantotulostimia, ja se on suunniteltu automatisoimaan tietopohjaisia työnkulkuja. Ricoh ProcessDirectorin ja Ricoh Supervisorin välinen palkittu integraatio tarjoaa edistyksellisen näkyvyyden asiakirjatasolle asti, mukaan lukien näkemyksen tuotantomääristä.  Ricoh esittelee myös Ricoh Supervisorin ja Hunkelerin esi- ja jälkiviimeistelylaitteiden välisen uusimman integraation, joka kerää tuotantotietoja ja havainnollistaa sitten tietoja, jotta voidaan tunnistaa tapoja lisätä tehokkuutta.

Näyttelytiloissa tapahtuvan toiminnan lisäksi Ricoh esittelee työnkulun automatisointiin liittyviä innovaatioita digitaalisessa tulostusympäristössä DOXNET-konferenssissa, joka pidetään 28. helmikuuta osana Hunkeler Innovationdays -tapahtumaa.

Lisätietoja RICOH TotalFlow Producerista saat tältä sivulta

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy