Ricoh Finland Oy palkittiin Suomen Vahvimmat AAA-luokituksella
27.03.2023

Ricoh Finland Oy palkittiin Suomen Vahvimmat AAA-luokituksella

Ricoh Finland ansaitsi Suomen Vahvimmat AAA-luokituksen vahvasta taloudellisesta asemastaan

Ricoh Finland Oy palkittiin Suomen Vahvimmat AAA-luokituksella

Ricoh Finland Oy on ylpeä saadessaan Suomen Vahvimmat AAA-luokituksen tunnustuksena vahvasta taloudellisesta asemastaan. Tämä korkein mahdollinen arvosana myönnetään yrityksille, jotka ovat osoittaneet omaavansa vahvan taloudellisen aseman. AAA-luokitus on merkki yrityksen erinomaisesta luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.  

Ricoh Finland Oy on jo useiden vuosien ajan panostanut kestävään liiketoimintaan saavuttaakseen tämän korkeimman mahdollisen arvosanan. Olemme kehittäneet ostotilausprosessejamme parantaaksemme yhteistyötämme sidosryhmiemme kanssa ja tarkastelleet liiketoimintaamme varmistaaksemme kestävän pohjan asiakkaidemme tarpeisiin vastaamiseksi myös pitkällä aikavälillä.

Ricoh Finland Oy:n toimitusjohtaja, Janne Tilli, sanoo: "Suomen Vahvimmat AAA-luokitus on tärkeä merkki sitoutumisestamme vahvaan ja kestävään liiketoimintaan Se kertoo, että olemme luotettava kumppani ja yhteistyö kanssamme on kestävällä pohjalla. Vastuullisuus sekä eettisyys kannattavan liiketoiminnan ja hyvän taloudenpidon ohella ovat tärkeimpiä arvojamme. Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme tuesta matkallamme tähän saakka. Jatkamme sitoutumistamme korkeisiin standardeihin ja erinomaiseen palvelun laatuun.”

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy