Ricoh ja Coloreel mullistavat tekstiilialan innovatiivisella lankavärjäyksellä
16.05.2018

Ricoh ja Coloreel mullistavat tekstiilialan innovatiivisella lankavärjäyksellä

Ricoh Europe, Lontoo, 16.5.2018 – Tulostuksen asiantuntija Ricoh ja ruotsalainen innovaatioyhtiö Coloreel kehittävät yhdessä uraauurtavan lankavärjäyslaitteen tekstiiliteollisuuden tarpeisiin.

Tämän merkittävän hankkeen myötä tekstiili-, muoti- ja urheiluvaatealat pääsevät edistämään tarjontaansa laadukkaalla ja nopealla tuotannonaikaisella lankavärjäysmenetelmällä. Kun valkoinen peruslanka värjätään tuotannon aikana, käyttäjä voi luoda vapaasti uusia kirjontamalleja tarvitsematta rajoittaa värienkäyttöä. Entistä kirkkaampien värien ansiosta yritykset pääsevät parantamaan tuotevalikoimaansa ja erottautumaan edukseen jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla. Ensimmäinen uutta tekniikkaa hyödyntävä tuote on kaikkien olemassa olevien teollisten kirjontakoneiden kanssa yhteensopiva lankavärjäyslaite. Tuotanto alkaa syksyllä 2018.
Ricoh partners with Coloreel to revolutionise textile industry with thread colouring innovation

Kumppanuus on tulosta jatkuvasta kansainvälisestä yhteistyöstä Ricohin Japanin ja Ison-Britannian asiantuntijoiden sekä Coloreelin Ruotsissa toimivien suunnittelijoiden kesken. Ricoh kehittää ja toteuttaa laitteen kehittyneisiin mustesuihkutulostusominaisuuksiin perustuvan alijärjestelmän. Sitä täydentää Coloreelin värjäystekniikka.

Ricohin kaupallisen ja teollisen tulostusyksikön johtaja Peter Williams: – Kumppanuus Coloreelin kanssa on uusi osoitus sitoutumisestamme yhteistyöhön ja rajojen rikkomiseen. Olemme edistäneet innovatiivisuutta yli 80 vuotta, ja kun siihen lisätään omistautumisemme asiakkaiden tarpeisiin ja tahtomme kehittyä teollisten prosessien digitalisoinnin johtavaksi asiantuntijaksi, tuloksena on tämän kiehtovan alan disruptio.
Coloreelin toimitusjohtaja Mattias Nordin: – Tuntuu mahtavalta, että Ricohin kokoinen arvokas yrityson ryhtynyt kumppaniksemme. Kumppanuus lisää tuotteemme uskottavauutta, ja odotamme innolla, mitä kaikkea kumppanuus tuo tullessaan.
Ricohin kaupallisen ja teollisen tulostuksen kehitysyksikön johtaja Tetsuya Morita: – Tämä kumppanuus on meille hyvin tärkeä. Näemme tuotteessa ja alassa paljon potentiaalia. Uskomme Coloreeliin ja sen ainutlaatuiseen tekniikkaan.
Lisätietoja Coloreelistä on osoitteessa www.coloreel.com.
Lisätietoja Ricohista on osoitteessa www.ricoh-europe.com.

| About Coloreel |

Coloreel is a Swedish technology innovation company within the textile industry. Since 2009 the company has developed the Coloreel technology, a ground-breaking innovation that enables high-quality colouring of textile thread on demand, opening amazing new design possibilities. The technology can be used for industrial embroidery, sewing, knitting, weaving and more. Coloreel’s first product based on the technology is a thread colouring unit which is created to be used with industrial embroidery machines.
For further press information, please contact:
Coloreel
Mattias Nordin
Tel: +46 708 558 557
E-mail: mattias.nordin@coloreel.com

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy