Ricoh kuuluu maailman parhaimmistoon vuoden 2023 IDC MarketScape for Worldwide Print Transformation -raportissa
06.09.2023

Ricoh kuuluu maailman parhaimmistoon vuoden 2023 IDC MarketScape for Worldwide Print Transformation -raportissa

LONTOO, EXTON, TOKIO, 6. syyskuuta 2023 Ricoh ilmoitti tänään, että se on sijoittunut kärkisijoille IDC MarketScapen tuoreessa Worldwide Print Transformation 2023 Vendor Assessment -raportissa (doc #US51146523, elokuu 2023). Raportin mukaan: "Monet kilpailijat keskittyivät muutoksiin pandemian puhkeamisen jälkeen, mutta Ricoh tarttui tähän tilaisuuteen ajoissa. Yli 10 viime vuoden aikana Ricoh on kehittynyt toimistolaitteisiin, asiakirjahallintaan ja niihin liittyviin palveluihin keskittyvästä organisaatiosta datakeskeiseksi yritykseksi."

Raportissa todetaan, että Ricohin digitaalisten palveluiden liiketoiminta "jatkaa kasvuaan prosenttiosuutena yhtiön kokonaistuloista", ja siinä mainitaan useita Ricohin ratkaisuja tällä alalla, mukaan lukien IT-, pilvi- ja työpaikkapalvelut, digitaalisen sisällönhallinnan, työnkulun ja älykkään tiedonkeruun ratkaisut sekä muutos- ja tietohallintopalvelut. Samalla raportissa todetaan Ricohin sitoutuminen tulostus- ja laitteistoliiketoimintaansa: "Ricoh korostaa siirtymistään digitaalisiin palveluihin, mutta jatkaa silti investointeja ydinliiketoimintaansa. PFU:n skannausliiketoiminnan osto ja valmistuksen yhteisyritys Toshiba Tecin kanssa ovat esimerkkejä Ricohin sitoutumisesta kopiointi/tulostusmarkkinoille."

"Ricohilla on pitkä perinne innovaatioista ja se on jatkuvasti ennakoinut markkinoiden muutoksia. Ricohin vahvuudet useilla tutkimusalueilla vahvistavat sen kehitystä ja korostavat sen kykyä sopeutua ja menestyä digitaalisella aikakaudella", sanoo Keith Kmetz, IDC:n kuvantamisen, tulostuksen ja asiakirjaratkaisujen Program Vice President. "Kun Ricoh jatkaa tulostuksen rajojen uudelleenmäärittelyä ja digitaalisen toimintaympäristön omaksumista, yritys on edelleen innovaation ja huippuosaamisen suunnannäyttäjä, joka osoittaa, miten strateginen ajattelutapa, teknologinen osaaminen ja asiakaskeskeisyys voivat johtaa merkittäviin saavutuksiin."

2023 IDC MarketScape for Worldwide Print Transformation

Aikakaudella, jota luonnehtivat murrosvaiheet, Ricoh on määritellyt identiteettinsä ja markkina-ajattelunsa uudelleen kattavalla, tulevaisuuden työpaikkoja muokkaavalla digitaalisten palvelujen valikoimalla. Raportin mukaan "Viimeisen vuoden aikana Ricoh on vahvistanut merkittävästi asiakkaidensa käsitystä siitä, että yritys on digitaalisten palvelujen johtava toimittaja, tärkeä kumppani asiakkaan liiketoiminnalle ja Ricohin tuotteet ja palvelut vastaavat asiakkaan tarpeita.". Lisäksi Ricoh-tiimin jäsenten asiakastyytyväisyysluokitukset ovat jatkuvasti yli asetettujen tavoitteiden."

Raportissa todetaan, että yhtiö on reagoinut asiakaspalautteeseen: "Ricohin asiakkaat, joiden kanssa keskustelimme, korostivat hyötyjä, jotka liittyvät tilankäyttöön toimistossa (RICOH Spaces) ja liiketoimintaprosessien hallintaan/palveluihin. RICOH Spaces -palvelun tärkeimpinä etuina mainittiin turvallisen työympäristön tarjoaminen ja analyyttiset työkalut, joiden avulla voidaan ymmärtää käyttöä ja ohjata tulevia vaatimuksia (esim. tilan vähentäminen ja kustannusten pienentäminen). Liiketoimintaprosesseja koskevissa tapauksissa huomattavat kustannussäästöt (jopa 30 %) sekä tehokkuuden ja tuottavuuden paraneminen olivat yleisiä. Se auttoi myös parhaiden käytäntöjen käyttöönotossa useissa prosesseissa."

Ricoh on todettu johtavaksi toimijaksi useissa viimeaikaisissa IDC MarketScapes -raporteissa, mukaan lukien suurnopeusmustesuihkuratkaisut1, pilvipohjainen MPS2, tulostus hajautetussa työympäristössä3 sekä tietoturvaratkaisut ja –palvelut4.

"Olemme aina pyrkineet tunnistamaan mahdollisuuksia, edistämään innovaatioita ja sopeutumaan kehittyvään liiketoimintaympäristöön", sanoo Takahiro Irisa, Senior Corporate Officer ja Ricoh Digital Services -liiketoimintayksikön johtaja, Ricoh Company, Ltd. "Uskomme, että asemamme IDC MarketScape: Worldwide Print Transformation 2023 Vendor Assessment –raportin kärjessä on tulosta toimista, joita olemme toteuttaneet useita vuosia sitten vastauksena alan muutoksiin, jotka antoivat meille välineet asemoida itsemme ennakoivasti dynaamisena digitaalisten palveluiden tarjoajana ja integraattorina. Uskomme, että emme vain hyväksy muutosta vaan myös johdamme sitä, ja tarjoamme jatkossakin huipputeknologian ja -palveluiden yhdistelmää sekä asiakkaillemme optimoitua arvoa, joka mahdollistaa heidän koko potentiaalin hyödyntämisen."

Lisätietoja osoitteessa https://www.ricoh-europe.com/insights/reports-whitepapers/idc-marketscape-print-transformation/.

1. “IDC MarketScape: Worldwide High-Speed Inkjet Press 2023 Vendor Assessment,” doc #US50450723, April 2023.
2. “IDC MarketScape: Worldwide Cloud MPS Hardcopy 2022 Vendor Assessment,” doc #US47337721, Jan 2022.
3. “IDC MarketScape: Worldwide Print in the Distributed Workforce 2022 Vendor Assessment,” doc #US48596221, Jan 2022.
4. “IDC MarketScape: Worldwide for Security Solutions and Services Hardcopy 2022-2023 Vendor Assessment,” doc #US48851622, Jan 2023.

Tietoja IDC MarketScape -palvelusta

IDC:n MarketScape -toimittaja-arviointimalli on suunniteltu antamaan yleiskuva tieto- ja viestintätekniikan (ICT) toimittajien kilpailukyvystä tietyillä markkinoilla. Tutkimusmenetelmässä käytetään tiukkaa pisteytysmenetelmää, joka perustuu sekä laadullisiin että määrällisiin kriteereihin ja jonka tuloksena saadaan yksi graafinen kuva kunkin toimittajan asemasta tietyillä markkinoilla. IDC MarketScape tarjoaa selkeät puitteet, joissa IT- ja tietoliikennetoimittajien tuote- ja palvelutarjontaa, valmiuksia ja strategioita sekä nykyisiä ja tulevia markkinamenestystekijöitä voidaan vertailla mielekkäästi. Puitteet tarjoavat teknologian ostajille myös 360 asteen arvioinnin nykyisten ja tulevien toimittajien vahvuuksista ja heikkouksista.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy