Ricoh valittu TIME-lehden maailman parhaiden yritysten listalle
15.09.2023

Ricoh valittu TIME-lehden maailman parhaiden yritysten listalle

TOKIO, 15. syyskuuta 2023 – TIME-lehti on tunnustanut Ricohin yhdeksi maailman parhaista yrityksistä vuonna 2023. Tämä merkittävä sijoitus perustuu perusteelliseen arviointiin, jossa huomioitiin 750 menestyvää yritystä ympäri maailmaa kolmen keskeisen ulottuvuuden – työntekijätyytyväisyyden, liikevaihdon kasvun ja kestävän kehityksen (ESG) – perusteella. Ricoh nousi kestävyysulottuvuudessa komeasti 35 prosentin kärkijoukkoon.

TIME-lehti koosti tämän uuden vuosittaisen listauksen yhteistyössä Statistan kanssa, joka on johtava kansainvälinen markkina- ja kuluttajatietojen ja ranking-listojen toimittaja. Arviointiprosessiin kuului tarkkaa tietojen analysointia liikevaihdon lisäksi ympäristöön, yhteiskuntaan ja hallintoon liittyvien kriteerien osalta, jotka saatiin Statistan laajasta tietokannasta. Lisäksi työntekijöiden tyytyväisyyden mittaamiseksi toteutettiin kyselytutkimus, johon osallistui noin 150 000 henkilöä 58 eri maasta.


Ricoh valittu TIME-lehden maailman parhaiden yritysten listalle

Tänä vuonna Ricoh on myös nimetty Corporate Knightsin Global 100 Most Sustainable Corporations 2023 -listalle sekä Financial Timesin ja Statistan Asia-Pacific Climate Leaders 2023 -listalle.

Ricoh jatkaa sitoutumistaan ESG-periaatteisiin ja liiketoiminnan kasvun tavoitteluun ratkaisemalla sosiaalisia kysymyksiä liiketoiminnan avulla. Tämä ilmenee esimerkiksi asiakkaiden tuottavuuden parantamisena digitaalisten palveluiden avulla sekä ympäristöystävällisten tuotteiden ja palveluiden kehittämisenä.

Aiheeseen liittyvät linkit

TIME Maailman parhaiden yritysten listaus
Ricoh on kahdesti peräkkäin Aasian ja Tyynenmeren ilmastojohtajien listalla.
Ricoh valittiin yhdeksi vuoden 2023 Global 100:sta maailman kestävimmästä yrityksestä.
Ricoh-konsernin seitsemän olennaista kysymystä ja SDG:t

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi
Puh. 0207 370 300 (vaihde)
info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi
Kotisivut: www.ricoh.fi 
Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 
Seuraa meitä X: https://twitter.com/ricohfin 
Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy