Uusi Ricoh Pro™ C7200X -sarja tukee liiketoiminnan kasvua entistä luovemmilla ratkaisuilla
06.03.2018

Uusi Ricoh Pro™ C7200X -sarja tukee liiketoiminnan kasvua entistä luovemmilla ratkaisuilla

Ricoh Europe, Lontoo, 6.3.2018 – Uudet Ricoh Pro™ C7200X -sarjan arkkisyöttöiset väridigipainokoneet antavat yrityksille kasvumahdollisuuksia ja kustannustehokkaan tavan erottautua tuotantotulostuksessa.
Ricoh C7200X
Ricoh lanseerasi uuden arkkisyöttöisen Ricoh Pro™ C7200X -sarjan värilliseen digitulostukseen
Viisivärinen Pro C7200X (Graphic Arts Edition) -sarja on tarkoitettu graafisen painoviestinnän sovelluksiin, ja nelivärinen ProTM C7200 -sarja edesauttaa säästämään omatarvetulostusyksiköiden toimintakustannuksissa.

Äärimmäisen suosittuun Pro C7100X -alustaan verrattuna värin laatu on automaattisen, sensoriavusteisen kalibroinnin ansiosta tasaisempi, ja rekisteröintiä parantaa automaattinen säätötoiminto. Viides väriasema tarjoaa lisäksi entistä laajemman alustan arvoa lisääville sovelluksille, koska valkoisen voi nyt painaa CMYK-värien kanssa samalla ajolla. Tämä tekee vaikutuksen varsinkin värillisille materiaaleille. Pro C7200X -sarja esittelee näkymättömän punaisen väriaineen, joka sopii erinomaisesti yksinkertaisiin turvasovelluksiin. Vastikään lanseerattu neonpinkki sekä valkoinen, väritön ja neonkeltainen täydentävät kattavaa viidennen värin valikoimaa.

Tuottavuutta lisäävät mallit, joilla voi tulostaa joko 95 ppm tai 85 ppm, sekä pitkien arkkien jopa 700 mm:n automaattinen kaksipuoleisuus tai 1260 mm:n yksipuolinen tuotanto. Kuvanlaatu on poikkeuksellisen hyvä: 2 400 x 4 800 dpi. Samoin tuottavuus monessa materiaalissa, joille voi nyt tulostaa jopa 360 gsm:n pintapainoisille; runkonopeuksilla. Uudet mallit kykenevät katkeamattomaan tuotantoon myös inline-viimeistelyllä. Sarjaan voi yhdistää GBC eWire -sidonnan, BDT Banner Sheet LCT – pitkän arkin syöttölaitteen ja Plockmatic – pitkän arkin luovutuksen. Käytettävyyttä lisää uusi ja intuitiivinen 17 tuuman käyttöpaneeli.

Laitekontrollerivaihtoehtoja (DFE) on saatavilla EFI:ltä, ja Ricohilta löytyvät GWNX- ja TotalFlow Print Server R62A -palvelimet. Tämä erittäin suorituskykyinen DFE integroituu erinomaisesti moniin eri työnkulkuratkaisuihin.

– Uusi Ricoh Pro C7200X -sarja on upea kokoelma ominaisuuksia, sanoo Eef De Ridder, Ricoh Europen kaupallisesta ja teollisesta tulostuksesta vastaava johtaja. – Järjestelmät vastaavat nykypäivän markkinan vaatimuksiin toiminnallisuudesta, nopeista käsittelyajoista ja vaihtelevista painosmääristä. Uutuudet parantavat laatua, tuottavuutta ja käytettävyyttä ja varmistavat huomiota herättävät ja houkuttelevat painotuotteet. Olen varma, että luovaa kapasiteettiaan tällä tavoin laajentavat edistykselliset yritykset palkitaan kiitollisilla ja uskollisilla asiakkailla. 

Ricoh Pro C7200X -sarja julkaistaan 10.4. Lissabonissa, ja sitä esitellään useissa Art of the New 2018 -teeman tilaisuuksissa ympäri Eurooppaa. Kaikki mallit ovat saatavilla maaliskuussa EMEA-alueella.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy