02.08.2023

Uusi RICOH Pro™ C9500 kasvattaa painotalojen kustannustehokkuutta ja parantaa tuotannon läpimenoaikoja

Työnkulun tehokkuus ja kustannusten optimointi auttavat yksinkertaistamaan toimintoja, automatisoimaan tehtäviä, maksimoimaan tuottavuutta ja vapauttamaan aikaa muihin tehtäviin.

Ricoh Europe, Lontoo, 2. elokuuta 2023.Ricoh Europe antaa painotaloille mahdollisuuden laajentaa tulovirtoja ja parantaa toiminnan tehokkuutta seuraavan sukupolven RICOH Pro C9500 -digitaalisen väriarkkipainokoneen avulla.

Ricoh Pro C9500
Seuraavan sukupolven Ricoh Pro C9500 on varustettu suorituskykyä parantavilla tekniikoilla.

Erittäin suositun RICOH Pro™ C9200:n on varustettu suorituskykyä parantavilla tekniikoilla, jotka on suunniteltu parantamaan tuottavuutta ja laatua sekä yksinkertaistamaan toimintoja ja laajentamaan käyttömahdollisuuksia. Laitteessa on parannettu tehokkuutta ja automaatiota mahdollistaen pienemmät resurssit koko työnkulussa. Yhdessä ne tukevat kustannusten hallintaa, liiketoiminnan laajentamista ja vapauttavat aikaa muihin tehtäviin. 

Lippulaivana toimiva värijauhepohjainen painokone on kehitetty niin, että painotalot voivat edelleen nopeuttaa analogisesta painotuotannosta digitaaliseen siirtymistä tai päivittää luottavaisin mielin Print on Demand -suuntautuneita digitaalisia valmiuksiaan. 

Hiljattain kehitetty RICOH GC OS (Graphic Communications Operating System) -ohjainyksikkö on tuonut parannuksia toiminnan ja ylläpidon hallintaan. Se sisältää suuremman näytön, jossa on intuitiivinen ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, ja se on yhteensopiva ulkoisten diagnostiikka-järjestelmien ja huolto-ohjelmien kanssa. Käyttäjät voivat käyttää tulostinta PC:ltä tai tabletilta, ja asetuksia voidaan hallita etänä, mikä säästää aikaa tuotantoympäristöissä, joissa painotyöntekijät suorittavat useita tehtäviä. 

Suurempi automaatio ja toiminnan tehokkuus perustuvat uuteen automaattiseen väridiagnoosiyksikköön, joka automatisoi kolme graafisen tuotantotulostuksen painamisen kriittistä tarkastusta: laadun, rekisteröinnin ja värivaihtelun. Se parantaa tarkastustarkkuutta; samalla kun tarkastuksen jälkeinen tehokkuus paranee automaattisten uudelleentulostus- ja paperiradan tyhjennystoimintojen ansiosta, ja asetusten määrittely on nyt helpompa, kun valittavana on seitsemän eri tunnistustasoa. 

Muita ominaisuuksia ja parannuksia ovat mm:

  • Parannettu 40-470 g/m²:n paperin käsittely ja laajennetut syöttö- ja tulostusvaihtoehdot jopa 1260 mm:n paperille.
  • Äskettäin kehitetty kiinnitysyksikkö, jonka ansiosta materiaali kulkee sulavasti kiinnityksen läpi samalla kun lämpöä ja painetta käytetään tasaisesti, jotta saavutetaan korkea kuvanlaatu useille erilaisille materiaaleille.
  • Uusi paperinsiirtoyksikkö, joka mahdollistaa paremman kaksipuoleisuuden rekisteröinnin.
  • Parannettu 21,5 tuuman käyttöpaneeli, joka mahdollistaa sovellusten käytön yhdessä paikassa.
  • Uudet tehokkaat DFE (Digital Front End) -vaihtoehdot, jotka on kehitetty yhteistyössä Fieryn kanssa tukemaan toiminnan tehokkuutta ja vaikuttavuutta. 
  • Nopeuden nostaminen 135 sivunopeuteen asennuksen jälkeen asennettavalla tuottavuusmoduulilla.
  • Parannettu tuottavuus nopeilla asennusajoilla, jotka takaavat maksimaalisen käyttöajan.
  • Uusia viimeistelyvaihtoehtoja GBC StreamPunch Plus -laitteella, joka mahdollistaa nuuttauksen ja perforoinnin linjassa, sekä Plockmatic Crease Trimmer -yksiköllä, joka mahdollistaa ylä- ja alareunan leikkaamisen ja nuuttauksen.

Eef de Ridder, Vice President, Graphic Communications Group, Ricoh Europe, sanoo: "Uusi Pro C9500 edustaa harppausta eteenpäin tuotantoteknologian kehityksessä, jonka tarkoituksena on antaa painotaloille mahdollisuus laajentaa tuotantoaan. Sen ominaisuuksia tuetaan lisäksi useilla lisäarvoa tuottavilla ohjelmistovaihtoehdoilla, kuten RICOH TotalFlow Supervisor™, RICOH TotalFlow Production Manager ja RICOH FusionPro, joiden avulla asiakkaat voivat maksimoida tuotteensa tehokkuuden ja Ricoh-investoinnin tuoton."

Pro C9500 sisältää myös RICOH Pro C9200:ssa käyttöön otettuja hyväksi havaittuja tekniikoita. Niihin kuuluvat VCSEL-teknologia (Vertical Cavity Surface Emitting Laser), DEMS (Development Electric-field Modulation System), kiinnityshihnan tasoittava rulla, DSC (Dynamic Shading Correction), rekisteröinnin säätö ja inline-tunnistinjärjestelmä.

RICOH Pro C9500 -digitaalinen väriarkkipainokone on saatavilla Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa syyskuusta alkaen.

Lisätietoja on osoitteessa www.ricoh-europe.com/campaigns/pro-c9500.

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy