Smart Lockers New

Smart Locker -ratkaisut

Tehokkuutta koko yrityksellesi

Smart Locker -älylokerikot auttavat yritystäsi tehostamaan toimintaa ja mukautumaan uusiin vaatimuksiin

Smart Lockers on paras ratkaisu aikaa vievien manuaalisten tehtävien automatisointiin ja muuttamiseksi prosesseiksi. Älylokerikot käyttävät yhdistettyjä teknologioita ja tarjoavat turvallista tallennustilaa ja helppoutta liiketoimintaprosessien hallintaan.
 
Smart Locker -älylokerikot mahdollistavat turvallisen, todennetun käytön vuorokauden ympäri. Pilvipohjainen valvonta tarjoaa reaaliaikaisen näkyvyyden ja seurannan sekä kattavasti tietoja ja raportteja.
 
Ricohilla on 4 800 sertifioitua huoltoasentajaa, 25 000 asennettua kaappia (1,3 miljoonaa ovea) ja 150 asennusta viikoittain eri puolilla Eurooppaa - voit huoletta luottaa suorituskykyymme ja tehokkuuteemme.
 
Meillä on yli 80 vuoden kokemus teknologian suunnittelusta ja integroinnista työtiloihin. Kehitimme ja valmistimme yhteistyössä asiakkaiden kanssa uudet, nykyisiä tarpeita palvelevat Smart Locker -ratkaisut tulevaisuuden työtiloihin.

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

Työskentelemme kanssasi toimialastasi riippumatta ja etsimme parhaat ratkaisut parantaaksemme yrityksesi toimintaa. Ota parhaat hyödyt irti Smart Locker -älylokerikoista.

Innovoi uutta, kehitä prosesseja ja paranna työntekijä- ja asiakaskokemusta.

Ricoh Smart Lockers -älylokerikoissa on korkeat turvallisuusstandardit ja yksinkertaiset käyttäjä- ja hallintatoiminnot vakiona. Yksiköt ovat esteettisesti tyylikkäitä ja ne sopivat moneen tilaan. Ricohilla löytyy ratkaisu, tarvitsetpa sitten omaisuudenhallintalokerikkoja, IT-varastointikaappeja tai älykkäitä Click & Collect keräys-, nouto- ja palautuskaappeja.
 
Smart Collect -teknologia sopii toimisto- ja työtiloihin, varastointiin, vähittäiskauppaan ja asiakaslähtöisiin ympäristöihin. Globaali palvelu- ja tukiverkostomme suunnittelee, rakentaa, ylläpitää ja optimoi Smart Locker -toiminnot myös liiketoimintasi muuttuessa.

Katso, kuinka Ricoh Smart Lockers auttaa sinua hallitsemaan varastoasi ja tekemään käyttäjäkokemuksesta paremman.

Katso video
Ricoh Europe Supply Chain Management

"Käyttämällä Ricoh Smart Locker -ratkaisua omaisuudenhallintaan, olemme löytäneet selkeän ratkaisun skannereiden varastointiin. Pystymme jäljittämään ja tallentamaan skannerimme turvallisesti, mikä säästää arvokasta aikaa ja parantaa toimintamme tehokkuutta."

Simon Hooglugt

General Manager, DHL Supply Chain

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme ja kerro, kuinka voimme auttaa yritystäsi.

Ota yhteyttä