Evästekäytäntö

Ricoh hyödyntää evästeitä ja muita tiedonkeruuvälineitä tarjotakseen sinulle paremman käyttökokemuksen tällä sivustolla. Voit katsoa lisätietoja näiden asetusten muuttamisesta ja tutustua evästeisiin tarkemmin täällä.

MP W8140SP

  • MP W8140SP
  • MP W8140SP

Tämä 14 s./min nopeudella (A1 vaaka) tulostava laite on suunniteltu CAD- ja PFP-käyttöön. Pienikokoinen, luotettava ja helppokäyttöinen.

Drivers & Firmware

Additional Support Options


TarvikkeetMP W8140SP


Liittyvät ohjelmistot ja sovellukset

  • TotalFlow PrintCopy Tool

    TotalFlow PrintCopy Tool

    TotalFlow Print Tool helps you efficiently print large quantities of drawings and documents, while Copy Tool links wide-format multifunction printers with a colour plotter for colour copying.