EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
About Ricoh - London Office
Ympäristö, sosiaaliset näkökohdat ja hallinto

Sitoutumisemme kestävän tulevaisuuden rakentamiseen

Ricohilla ESG (Ympäristö, Sosiaalinen & Hyvät käytännöt) on määrittänyt liiketoimintatapamme sen perustamisvuodesta 1936 lähtien. Se on keskeistä toiminnassamme ja koskettaa jokaista osaa organisaatiotamme.
Opi lisää aloitteistamme
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

RICOH Varmenteiden rekisteröintipalvelu

Helpota kaikkien Ricoh-laitteidesi varmenteiden hallintaa.

Hallitse prosessia ja automatisoi täysin varmenteiden allekirjoittamiseen tarvittava kommunikointi.

RICOH Varmenteiden rekisteröintipalvelu on ensimmäinen työkalu, joka tukee kaikkien Ricoh-tulostimiesi varmenteiden automaattista käyttöönottoa ja uusimista. RICOH Varmenteiden rekisteröintipalvelu automatisoi kommunikaation varmentajan kanssa, ja sallii varmentajan allekirjoittaa varmenteet täysin turvallisesti. 

 • Täysin automaattinen prosessi 
 • Ei tarvita manuaalisia yllläpitoa 
 • Joustavuutta omaan työympäristöön 
 • Skriptausmahdollisuus yksittäisille pyynnöille 
 • Vaatii Streamline NX base lisenssin hallittaville laitteille

Mitä merkitystä varmenteilla on?

Digitaaliset varmenteet ovat keskeisessä asemassa internetin turvallisessa käytössä. Varmenteet suojaavat Ricoh-laitteidesi internet-yhteydet salaamalla selaimesi sekä käyttämäsi laitteen ja internetin välillä lähetetyt tiedot. Varmenteet huolehtivat siitä, että viestisi pysyvät yksityisinä ja muuttumattomina sekä suojassa varkauksilta ja katoamisilta. 

Mitä laitteita tuetaan?

Kaikkia Ricoh-laitteita, joita Streamline NX tukee
Varmenteiden hallintatyökalu, v3 Certificate Management Tool, on Ricohin tukema.
Varmenteiden rekisteröintipalvelu

Tuetut palvelinympäristöt

 • RICOH Varmenteiden rekisteröintipalvelu voidaan asentaa  Windows palvelunympäristöön - Microsoft Server 2012–2022
 • Asennusta Streamline NX -palvelimeen tuetaan
 • Ainoastaan Java 8.x -tuki on Asiakkaan asennettava, mikäli ei ole asennettu

Tuetut palvelimet

 • Chrome
 • Firefox
 • Chromium-pohjainen Microsoft Edge
 • Safari
Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

Varmenteen automaattinen uusiminen säästää aikaa

RICOH Varmenteiden rekisteröintipalvelu mahdollistaa varmenteen saumattoman ja automaattisen uusimisen. Se on entistäkin tärkeämpää nyt, sillä TLS-varmenteiden enimmäiskäyttöikä lyheni 825 päivästä 398 päivään syyskuussa 2020.  

Apple, Google ja Mozilla hylkäävät nyt julkiset juurivarmenteet verkkoselaimissa, mikäli niiden voimassaolo päättyy yli 13 kuukautta (tai 398 päivää) niiden luomispäivästä. RICOH Varmenteiden rekisteröintipalvelu tarjoaa samantyyppisen automaattisen varmenteiden rekisteröintipalvelun kuin Microsoft OS -ympäristön palvelut.