Ricoh Finland tukee tänäkin jouluna 2022 Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan työtä
15.12.2022

Ricoh Finland tukee tänäkin jouluna 2022 Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan työtä

Espoo, 15. joulukuuta 2022 - Asiakkaiden joulutervehdysten ja -korttien sijaan Ricoh Finland tukee tänäkin jouluna 2022 Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan työtä.

20221215 Ricoh Finland tukee tänäkin jouluna 2022 Pelastakaa Lapset ry:n kotimaan työtä

Joululahjoitusten turvin ehkäistään syrjäytymistä ja autetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä.

Lahjoittajien tuella Pelastakaa Lapset jakaa kotimaan vähävaraisille lapsiperheille harrastustukea, oppimateriaalitukea ja ruoka-apua. Pelastakaa Lapset ry. ehkäisee nuorten syrjäytymistä ja tarjoaa haasteellisessa elämäntilanteessa olevien perheiden lapsille muun muassa keskustelutukea verkossa, tukihenkilöitä ja tukiperheitä. Työ tavoittaa vuosittain jopa 53 000 lasta Suomessa.

Perheidemme, asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan – hyvinvoinnin tukeminen on The Ricoh  Way – yrityksemme filosofian mukaista. 

Tärkeimmät toimintaperiaatteemme – välitä naapuristasi, välitä kotimaastasi, välitä työstäsi – ovat perustajamme Kiyoshi Ichimuran vuonna 1946 laatimia. Ne toimivat kulmakivinä liiketoiminnassamme, ja ne rohkaisevat meitä parantamaan jatkuvasti toimintaamme ja edistämään kaikkien sidosryhmiemme – mukaan lukien perheidemme, asiakkaidemme ja koko yhteiskunnan – hyvinvointia.

Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme vuodesta 2022. Toivotamme samalla hyvää joulua ja vastuullista vuotta 2023!

Lue lisää sosiaalisesta vastuullisuudestamme

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi

Puh. 0207 370 300 (vaihde)

info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi

Kotisivut: www.ricoh.fi 

Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 

Seuraa meitä Twitterissä: https://twitter.com/ricohfin 

Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy