LET’S ENABLE GROWTH WITH SMART WORKFLOWS

Optimoi prosesseja ja hyödynnä dataa parantaaksesi tuottavuutta

Luo positiivisia asiakas- ja työntekijäkokemuksia hyödyntämällä dataa ja automatisoituja työnkulkuja

Digitaaliteknologiat vähentävät hallinnollisia tehtäviä ja tuovat lisää arvoa

Nyt kun hybridityöskentely on vakiintunut, yrityksissä tasapainoillaan työtilan muutosten hallinnan ja hyvän asiakaskokemuksen säilyttämisen kanssa. Yritysten on myös sitoutettava työntekijöitään ja hienosäädettävä toimintaansa, jotta voidaan varmistaa työntekijöiden pysyminen ja kestävä kasvu pitkällä aikavälillä.
Organisaatioiden on arvioitava jatkuvasti teknologiaansa, vahvistettava infrastruktuuriaan ja hyödynnettävä dataa entistä paremmin, jotta investoinnit ovat varmasti linjassa liiketoimintastrategian kanssa.
Vuosikymmenten kokemuksemme on opettanut meille, että organisaation koosta tai elinkaaren vaiheesta riippumatta aina löytyy mahdollisuuksia älykkäämpään työskentelyyn. Parhaiden ratkaisujen löytyminen voi olla haastavaa, kun tavoitellaan toiminnan nostamista uudelle tasolle. Tällöin digipalvelukumppanin osaaminen ja erityinen kokemus integroinnista nousevat arvoonsa.
Me voimme auttaa sinua, olipa kyse sitten ensiaskelista ydinliiketoimintaprosessien tunnistamiseksi ja optimoimiseksi tai yhden, täysin integroidun yhdistettyjen järjestelmien kokonaisuuden luomisesta. Datan ja automatisoitujen työnkulkujen yhdistäminen nopeuttaa digitaalista kasvuasi, antaa tietoja parempien liiketoimintapäätösten tekemiseen ja mahdollisuuden palvella asiakkaitasi nopeammin. Viime kädessä se turvaa tulevaisuuden menestyksen.

Asiakkaamme kertovat

Älykkäämpien työnkulkujen käyttökohteita

Miten voit mahdollistaa digitaalisen kasvun?

Toiminnan tehostaminen työnkulkujen automatisoinnilla

areo

Vähemmän manuaalisia ja toistuvia tehtäviä

Nykymaailmassa toiminnan tehokkuudesta ja älykkäästä työskentelystä on tullut välttämättömyys. Helposti toteutettu automaatio tuo kilpailuetua nopeampien, joustavampien ja virheettömämpien työnkulkujen ansiosta.

Tehdään yhdessä älykkäämpiä työnkulkuja organisaatiollesi, kuten olemme tehneet monille muille.
Ota yhteyttä

Integroi järjestelmäsi saumattoman työntekijäkokemuksen takaamiseksi

areo

Yhdistä järjestelmäsi ja tehosta sitoutumista ja tuottavuutta

Monet prosessit sisältävät edelleen manuaalisia hallinnollisista tehtäviä, koska järjestelmiä ei ole integroitu tietojen yhdistämiseen, keräämiseen ja kokoamiseen. Tämä johtaa tehottomuuteen ja vie työntekijöiltä aikaa, joka voitaisiin käyttää lisäarvoa tuottaviin ja liiketoimintaa eteenpäin vieviin tehtäviin.
 
Organisaatiota johtaessa voi olla vaikea nähdä toimintaa isommassa kuvassa. Oikeaa integraatio-osaamista omaava digipalvelukumppani auttaa sinua tunnistamaan mahdollisuuksia työntekijöiden sitouttamiseen ja tuottavuuden lisäämiseen. 
 
Selvitetään yhdessä, kuinka saamme järjestelmäsi kommunikoimaan ja vapauttamaan aikaasi.
Ota yhteyttä

Paranna turvallisuutta ja varmista vaivaton pääsy asiakirjoihin

areo

Löydä tärkeä tieto viiveettä ja riskittä

87 % työntekijöistä sanoo, että heillä on usein vaikeuksia etsiessä asiakirjoja. Pääsy estyy, kun tietoa tallennetaan eri järjestelmiin ja paikallisiin laitteisiin. Tämä johtaa tarpeettomiin päällekkäisyyksiin, viivästyksiin ja pitkiin odotusaikoihin, joista kärsivät asiakkaat, toimittajat ja työtoverit. Voit ratkaista tämän kokoamalla asiakirjatallennuksesi yhteen ratkaisuun. 
 
Asiakirjanhallintatyökalumme turvaavat tietosi kokonaisvaltaisella suojauksella yhdessä, helppokäyttöisessä alustassa, jonka tärkeitä tietoja valtuutetut käyttäjät voivat käyttää missä ja milloin tahansa. 
Ota yhteyttä

Tunnista ulkoistettavat tehtävät

areo

Ulkoista toistuvat tehtävät ja keskity ydinliiketoimintaan

Organisaation johtamiseen liittyy välttämättömiä, mutta toistuvia (ja joskus resursseja vaativia) tehtäviä, kuten laskutusta, tulostusta, skannausta ja postinhallintaa. Näiden manuaalisten prosessien ei enää tarvitse pidätellä sinua. 

Säästä aikaa ja resursseja sekä nosta työmoraalia ulkoistamalla prosessit asiantuntijoillemme ja pilvipohjaisiin palveluihin ja vapauta omat työntekijäsi keskittymään ydinliiketoimintaasi.
Lue lisää

Laskujen käsittelyn automatisointi talous- ja kirjanpito-osastolla

Säästä käsittelyaikaa ja lyhennä transaktioaikaa.

Rahoitustiimit kohtaavat usein epäoptimaalisia järjestelmiä, jotka sisältävät useita asiakirjatyyppejä ja -muotoja. Tämä tarkoittaa, että heidän on syötettävä tiedot manuaalisesti eri työkaluihin ja ohjelmistoihin. Useiden tapahtumien yhteydessä tämä kuluttaa huomattavasti resursseja. Lisäksi se vaikuttaa kykyyn hallita kassavirtaa, varmistaa vaatimustenmukaisuus ja luoda tarkkoja raportteja ja ennusteita. 

Esittelemme sinulle turvallisen ja dynaamisen laskuautomaation kaikki mahdollisuudet. Nopeuta laskutusta ja minimoi virheet ja viivästykset.
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Keskustele Ricohin asiantuntijan kanssa

Ota yhteyttä konsulttiimme jo tänään saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka voimme parantaa yrityksesi tuottavuutta ja asiakaskokemusta työnkulkujen automatisoinnilla.

Ota yhteyttä