DocuWaren versio 7.9 täyttää SÄHKE2-sertifikaatin vaatimukset potential
13.11.2023

DocuWaren versio 7.9 täyttää SÄHKE2-sertifikaatin vaatimukset

Digitaalinen arkistointi tarkoittaa digitaalisessa prosessissa pitkäaikaista ja muuttumatonta tallennusta. Organisaation koosta riippuen arkistointi voidaan toteuttaa ulkoistetulla palveluinfrastruktuurilla pilvessä tai omilla palvelimilla. Suomessa Kansallisarkiston SÄHKE2 -normi ohjaa julkishallinnon sähköisten säilytysjärjestelmien vaatimuksia. DocuWaren versio 7.9 sisältää SÄHKE2-vaatimusten (Säilytysjärjestelmää koskevat vaatimukset 22.6.2022) mukaiset ominaisuudet. Versio 7.9 on tuotettu ja sitä ylläpidetään SÄHKE2-sertifiointivaatimusten mukaisesti.


DocuWaren versio 7.9 täyttää SÄHKE2-sertifikaatin vaatimukset

DocuWare-ohjelmiston avulla voit varmistaa lainmukaisen digitaalisen arkistoinnin ilman tietokaaosta. DocuWare automatisoi myös liiketoiminnan ja organisaatioiden prosessit ja työnkulut hallinnoimalla ja jakamalla dokumentteja sähköisesti niiden muodosta tai lähteestä riippumatta.

Lue lisää vaatimusten täyttävästä digitaalisesta arkistoinnista blogistamme https://www.ricoh.fi/insights/blog/digitaalinen-arkistointi-lainmukaisuus-ilman-tietokaaosta/ 

Lue lisää DocuWaresta https://www.ricoh.fi/tuotteet/software-apps/office-software/document-workflow/docuware/ 

| Ricoh |

Ricoh tukee digitaalisia työpaikkoja innovatiivisilla teknologioilla ja palveluilla, joiden avulla ihmiset voivat työskennellä älykkäämmin missä tahansa.

Ricoh on 85-vuotisen historiansa aikana kasvattamansa tietämyksen ja organisaatiokyvykkyytensä ansiosta johtava digitaalisten palvelujen ja tiedonhallinnan sekä tulostus- ja kuvantamisratkaisujen toimittaja, joka on suunniteltu tukemaan digitaalista muutosta ja optimoimaan liiketoiminnan suorituskykyä.

Ricoh Groupin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, ja sillä on merkittäviä toimintoja ympäri maailmaa, ja sen tuotteet ja palvelut tavoittavat asiakkaita noin 200 maassa ja alueella. Maaliskuussa 2022 päättyneellä tilikaudella Ricoh Groupin maailmanlaajuinen myynti oli 1 758 miljardia jeniä (noin 14,5 miljardia Yhdysvaltain dollaria).

Lisätietoja osoitteessa www.ricoh-europe.com ja www.ricoh.fi

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki viitatut tuotenimet ovat vastaavien yritysten tavaramerkkejä.

Lisätietoja:

Ricoh Finland, Myynti ja Markkinointi
Puh. 0207 370 300 (vaihde)
info@ricoh.fi

Sähköposti: markkinointi@ricoh.fi
Kotisivut: www.ricoh.fi 
Seuraa meitä Facebookissa: www.facebook.com/ricohfinland 
Seuraa meitä X: https://twitter.com/ricohfin 
Seuraa meitä LinkedInissä: www.linkedin.com/company/ricoh-finland-oy