EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Graafinen viestintä
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Yrityksen omistaja


Digitaalisen muutoksen hyödyntäminen vapauttaa kasvua. Hyvin toteutetulla prosessiautomaatiolla yritysten omistajat voivat parantaa tehokkuutta. Myyntitiimien virtuaalityökalut tarjoavat henkilökohtaisen asiakaskokemuksen, lyhentävät tapahtumien kirjaamiseen kuluvaa aikaa sekä parantavat niin asiakkaiden kuin toimittajien tulosta.

Asiakkaiden pitäminen ja kasvun edistäminen varmistavat kaupallisen menestyksen. Vauhdittamalla digitaalista muutosta yritysten omistajat voivat parantaa asiakkaiden, työntekijöiden ja toimittajien tyytyväisyyttä sekä lisätä samalla tehokkuutta ja joustavuutta tulevaisuudessa. Ricoh auttaa johtajia sitoutumaan asiakkaisiin uusilla tavoilla pitäen työntekijät yhteydessä toisiinsa ja toimittajat motivoituneina.

 • Paranna asiakaskokemusta liiketoiminnan kasvattamiseksi

  Paranna asiakaskokemusta liiketoiminnan kasvattamiseksi

  Anna myyntitiimillesi virtuaalityökaluja   henkilökohtaisen monikanavaviestinnän tekemiseen oikeaan aikaan ja oikeassa muodossa mistä tahansa.   
 • Vauhdita digitaalista muutosta

  Vauhdita digitaalista muutosta

  Hyödynnä prosessiautomaatiota pienentääksesi transaktioaikoja ja tuottaaksesi tuloksia nopeammin sekä asiakkaillesi että toimittajillesi. Ole joustavampi ja tehokkaampi ja kohdista resursseja paremmin.   
 • Mahdollista monipaikkatyöskentely

  Mahdollista monipaikkatyöskentely

  Edistä tinkimättä yhteistyötä ja tehokkuutta. Tue työntekijöitäsi saumattomalla käyttökokemuksella kaikissa laitteissa ja kaikissa paikoissa.  
 • Aja kestävää kasvua

  Aja kestävää kasvua

  Sitoudu kestävän kehityksen periaatteisiin uusien asiakkaiden ja kykyjen houkuttelemiseksi. Vähennä hiilijalanjälkeäsi ottamalla käyttöön etätyö- ja prosessiautomaatioteknologioita.  

Pienen yrityksen tulevaisuuden kasvu

Raportissa tarkastellaan digitaalisen muutoksen keskeistä roolia moderneissa työpaikoissa, joissa työntekijät voivat työskennellä mistä tahansa ja yritykset voivat tasoittaa tietä tulevaisuuden menestykselle.
Small Business Future Growth - Thumbnail imageRicoh QuickScan

Ricoh QuickScan

Käytä QuickScan-työkaluamme arvioidaksesi yrityksesi tarpeet ja ota selvää kuinka voimme tukea sinua.

Aloita tästä!Ota yhteyttä

Keskustele asiantuntijamme kanssa ja selvitä kuinka voimme auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi.

Ota yhteyttä