EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

IM C6010(A)

Huippusuorituskykyinen monitoimilaite

IM C6010 on IM C ‑sarjamme lippulaivalaite. Se on 60 sivua minuutissa tulostava monitoimilaite, joka täyttää kovimmatkin vaatimukset tuottavuudessa, tulostuslaadussa ja joustavuudessa. Käyttäjät voivat tulostaa ja käyttää asiakirjoja ja tehdä saumatonta yhteistyötä mistä tahansa. Runsas sovellusvalikoima ja skaalautuvat ohjelmistoratkaisut ovat helposti saatavilla pilvessä, joten saat uusia toimintoja käyttöösi pitkälle tulevaisuuteen!

 • Colour printing
 • Print
 • Fax
 • A3
 • Scanning
 • Copier
 • SRA3
 • 60 PPM
Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

RICOH ACT - Promo Image - 504 x 252
Täytä liiketoiminnan tarpeet — nyt ja tulevaisuudessa


IM C6010 ‑monitoimitulostimessa on vakiona RICOHin Always Current Technology ‑alusta, joka on ehdottoman tarpeellinen nopeatahtisille organisaatioille, joissa vaaditaan tuoreita ja hyödyllisiä ratkaisuja. Älykkäät laitteemme mahdollistavat organisaatiollesi nopean laajentamisen ja uusien sovellusten ja päivitysten saumattoman lisäämisen. Tämä tarkoittaa, että kun liiketoiminta kasvaa, IM C6010 kasvaa mukananne tarjoten tarvittavan ketteryyden kilpailijoiden edellä pysymistä varten.


RICOH Smart Operation Panel - Promo Content - Image 504 x 252
Lisää oma kosketuksesi


RICOHin kolmannen sukupolven Smart Operation Panelin kanssa tulostuslaitteesi kaikkien mahdollisuuksien käyttäminen on helpompaa kuin koskaan. Erittäin interaktiivisessa 10,1 tuuman paneelissa on intuitiivinen käyttöliittymä, jossa voit helposti siirtyä tehtävästä toiseen pyyhkäisemällä. Integroi se saumattomasti pilvipohjaisiin alustoihin, kuten SharePoint®, Google Drive™ ja Dropbox™, jotta tiedostoja voidaan käyttää ja hallita missä vain. Voit muokata käyttökokemusta yksilöllisesti lisäämällä widgettejä ja luomalla pikakuvakkeita usein käytettäville ominaisuuksille.
Security & Print - Laptop with icons - Image 504 x 252
Tee varmuudesta ykkösarvo


RICOH IM C6010 on suunniteltu auttamaan organisaatiotasi siinä, että voitte esitellä uusia ideoita luottavaisin mielin. Siinä on panostettu vahvasti tietoturvaloukkauksilta suojautumiseen sellaisilla edistyksellisillä ominaisuuksilla kuten tietojen salaus ja integroidun kovalevyn suojaus. Järjestelmä suojaa käyttöjärjestelmäkohtaisilta tietoturvaloukkauksilta ja mahdollistaa pääsykoodien käytön arkaluonteisten asiakirjojen suojaamiseksi vuodoilta. Lisäksi käytetään tietojen päällekirjoitussuojausjärjestelmää (DOSS), joka päällekirjoittaa tiedot jokaisen tulostus-, kopiointi-, skannaus- tai faksaustyön jälkeen.
Sustainability - Metis & Plastic - Image 504x252
Innovaatioita vihreämpää työpaikkaa varten


Edistä yrityksesi kestävyyspyrkimyksiä taloudellisella tavalla ja ajattele toiminnassa ympäristöystävällisyyttä. Tämä älykäs tulostin on ENERGY STAR™ ‑sertifioitu, täyttää EPEAT® Gold ‑luokituksen ehdot ja käyttää uutta alhaisessa lämpötilassa sulavaa väriainetta, joka toimii matalammassa kiinnityslämpötilassa vähentäen virrankulutusta ja hiilipäästöjä.

Lisäksi IM C6010:n päälaitteen valmistuksessa on käytetty 50 % kuluttajakäytön jälkeen kierrätettyä muovia, ja PET-muoviset väriainepullot on valmistettu kokonaan kierrätysmuovista. Pakkausmuovia on vähennetty 54 % käyttämällä vastuullisempaa materiaalia ja välttämällä liiallista pakkaamista.Tekniset tiedot
YLEISTÄ
Lämpenemisaika 23 sekuntia
Ensitulosteen nopeus: MV 2,9 sekuntia
Ensitulosteen nopeus: väri 4,2 sekuntia
Jatkuvan tulostuksen nopeus 60 sivua⁄min
Muisti: vakio 8 GB
Muisti: max 8 GB
SSD: vakio 256 GB
SSD: lisävaruste (max) 1 TB
Kiintolevy: lisävaruste 320 GB
Kertasyöttöisen syöttölaitteen kapasiteetti 220 arkkia
Paino ARDF-malli, jossa kääntävä syöttölaite (kg)
Paino SPDF-malli; kertasyöttöinen, kaksipuolinen skannaus (kg) 100,8
Mitat ARDF-malli: LxSxK 587 x 701 x 913 mm
Mitat SPDF-malli: LxSxK 587 x 701 x 963 mm
Virtalähde 220 - 240 V, 50 - 60 Hz
KOPIOKONE
Kopiomäärä Enintään 999 kopiota
Tarkkuus 600 dpi
Suurennos 25-400 % 1 % askelin
TULOSTIN
Ensitulosteen nopeus: MV 2,4 sekuntia
Ensitulosteen nopeus: väri 3,8 sekuntia
CPU ApolloLake E3940 1,6 GHz
Tulostuskieli: vakio PCL5c, PCL6, PostScript 3 (emulointi), PDF Direct (emulointi)
Tulostuskieli: optio Genuine Adobe® PostScript®3™, XPS, PictBridge, PDF:n Adobe®-suoratulostus
Tulostustarkkuus: enintään 4 800 x 1 200 dpi vastaava
Verkkoliitäntä: vakio Ethernet 10 base-T/100 base-TX/1000 base-T, USB Host I/F Type A, USB Device I/F Type B, Bluetooth
Verkkoliitäntä: lisävaruste Langaton lähiverkkoliitäntä (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac), lisäverkkokortti (2. portti)
Mobiilitulostus Apple AirPrint, Mopria®, Ricoh Smart Device Connector
Windows®-ympäristöt Windows® 8.1, Windows® 10, Windows® 11, Windows® Server 2012R2, Windows® Server 2016, Windows® Server 2019, Windows® Server 2022
Mac OS Macintosh OS X v10.15 or later
UNIX-ympäristöt UNIX Sun® Solaris, HP-UX, SCO OpenServer, RedHat® Linux Enterprise, IBM® AIX
Muut tuetut ympäristöt IBM iSeries
SKANNERI
Skannausnopeus: ARDF (A4 pitkä sivu edellä, MV väri) 80 kuvaa/min (200/300 dpi)
Skannausnopeus: SPDF (A4 pitkä sivu edellä, 200 dpi, MV väri) 150 kuvaa/min (yksipuoleinen)/300 kuvaa/min (kaksipuoleinen)
Tarkkuus: enintään 1 200 dpi
Tiedoston muodot Yksisivuinen TIFF, Yksisivuinen JPEG, Yksisivuinen pakattu PDF, Yksisivuinen korkeasti pakattu PDF, Yksisivuinen PDF-A, Monisivuinen TIFF, Monisivuinen PDF, Monisivuinen pakattu PDF, Monisivuinen PDF-A, Yksisivuinen salattu PDF, Monisivuinen salattu PDF, Yksinkertainen/monipuolinen OCR - optinen merkintunnistus (lisävaruste)
Skannaustilat Sähköposti, Kansio, USB
FAKSI
Piiri PSTN, PBX
Lähetysnopeus G3: keskimäärin 3 sekuntia (200 x 100 dpi, JBIG, ITUT #1 chart TTI off, muistilähetys), G3: noin 3 sekuntia (200 x 100 dpi, MMR, ITUT #1 chart TTI off, muistilähetys
Modeemin nopeus: enintään 33,6 Kbps
Tarkkuus: vakio 8 x 3,85 riviä/mm, 200 x 100 dpi
Tarkkuus: lisävaruste 16 x 15,4 riviä/mm, 400 x 400 dpi
Pakkaustapa MH, MR, MMR, JBIG
Skannausnopeus (A4, pitkä sivu edellä): ARDF 68 spm
Skannausnopeus (A4, pitkä sivu edellä): SPDF 90 spm
Muisti: vakio 4 MB (320 sivua)
Muisti: enintään 60 MB, (4 800 sivua)
PAPERINKÄSITTELY
Suositeltu paperikoko - Vakiopaperikasetit SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, kirjekuoret
Suositeltu paperikoko - Lisäpaperikasetit SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, kirjekuoret
Suositeltu paperikoko - Ohisyöttö SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, kirjekuoret, Mukautettu paperikoko,90 mm x 320 mm, Mukautettu paperikoko,148 mm x 1 260 mm
Paperinsyöttö: vakio 1 200 arkkia
Paperinsyöttö: maks. 4 850 arkkia
Paperin luovutus: vakio 500 arkkia
Paperin luovutus: maks. 3 625 arkkia
Paperin paino - Kasetit:  60 - 300 g/m²
Paperin paino - Ohisyöttö:  52 - 300 g/m²
Paperin paino - 2-puoleiset:  52 - 256 g/m²
Paperityypit tavallinen, Kierrätyspaperi, erikoispaperi, Värillinen paperi, kirjelomake, kartonki, Esipainettu paperi, Bond, päällystetty, Kirjekuori, päällystetty, tarra-arkit
EKOLOGISUUS
Virrankulutus: enintään < 1 850 W
Virrankulutus käyttötilassa: M/V 763,3 W
Virrankulutus käyttötilassa: väri 871,2 W
Virrankulutus: valmiustila enintään 40,1 W
Virrankulutus: lepotila enintään 0,32 W
Tyypillinen energiankulutus* 0,67 kWh⁄viikko
TARVIKKEET
Väriaine (musta) 42 000 tulostetta
Väriaine (syaani/magenta/keltainen) 28 000 tulostetta
Tulostemäärä perustuu 5% väriainepeittoon A4 tulosteilla 4p⁄ j
 • @Remote

  @Remote

  @Remote seuraa tulostuslaitteita reaaliaikaisesti, automatisoi ylläpitotehtäviä ja pitää tulostuslaitteet luotettavasti käyttökunnossa. Se vähentää seisonta-aikaa ja vapauttaa sisäiset tiimit keskittymään ydintehtäviinsä.

 • DocuWare Document Management Solution

  DocuWare

  Lisää modernin digitaalisen työpaikkasi tuottavuutta ja ketteryyttä yhdistämällä tulostimeesi DocuWare, joka mahdollistaa tehokkaamman ja sujuvamman asiakirjahallintaprosessin.

 • RICOH Smart Integration

  RICOH Smart Integration – Control+

  Tee monitoimitulostimestasi tehoratkaisu hallitsemalla asiakirjatyönkulkuja RICOH Smart Integrationin (RSI) tavulla.

Tutustu kaikkiin toimisto-ohjelmistoratkaisuihimme


Oletko valmis vapauttamaan digitaalisen työpaikkasi täyden potentiaalin?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme kuinka pilvipohjaiset monitoimitulostimemme sekä hallitut ja automatisoidut tulostuspalvelumme auttavat sinua siirtymään älytulostukseen.

Varaa konsultaatioaika