Pohdi hetki, mitä tulostusinfrastruktuurisi voi auttaa sinua saavuttamaan

Kun organisaatiosi siirtyy digitaaliseen työtilaan, tarvitset tulostusinfrastruktuurin, joka tukee hybridityöskentelyä ja läpäisemätöntä tietoturvaa sekä pitää energiankulutuksen minimissä. Tuttuun ja turvalliseen luottaminen ei riitä. Digitaaliset työtyylit ja saumattomat automatisoidut työnkulut poistavat esteitä ja lisäävät tuottavuutta, mutta ne edellyttävät oikeaa teknologiaa ja kestävää lähestymistapaa. 
 
Ricohin tulostuksenhallinta- ja automaatiopalvelut avaavat tien tehokkaaseen digitaaliseen työtilaan.


Mahdollista saumaton siirtyminen digitaalisiin työskentelytapoihinLisää tehokkuutta tulostuksenhallinnalla

Kuvittele, että hallitset koko tulostusinfrastruktuuriasi yhdestä paikasta, jossa valvonta ja hallinta käyvät helposti. Nauti ennakoivan ylläpidon eduista ja paremmista, käyttötietoihin perustuvista tulostus- ja skannausrutiineista. 
 
Pilvitulostus poistaa paikan päällä olevien tulostuspalvelimien tarpeen ja mahdollistaa turvallisen tulostamisen mistä tahansa mobiililaitteesta. 

Optimoi työntekijäkokemus digitalisoinnilla

Tulostusinfrastruktuurisi skannausominaisuudet mahdollistavat työntekijöiden helpon siirtymisen digitaalisiin työskentelytapoihin.
 
Luo perusta Ricohin uusimmasta tulostusinfrastruktuurista ja ota seuraava askel edistyneen työnkulun automatisoinnilla. Säästät aikaa ja rahaa - ja voit samalla nauttia turvallisesta, nopeasta ja käyttäjäystävällisestä työpaikkakokemuksesta. 

Työskentely kestävän tulevaisuuden puolesta

Luomme yrityksille mahdollisuuksia tehdä kestävämpää liiketoimintaa 
 
Sustainability Optimisation Programme -kestävyysohjelmamme ja hiilineutraalien palveluidemme lisäksi tarjoamme energiatehokkaita laitteita ja resursseja säästäviä työnkulkuja, jotka auttavat sinua siirtymään vähemmän paperia kuluttaviin prosesseihin, parantamaan kestävän kehityksen pisteytystäsi sekä saavuttamaan vastuulliset ESG-tavoitteesi.


Tutustu uusimman sukupolven A3-monitoimitulostimiin ja niiden ominaisuuksiin
hardware and benefitsTärkeimmät edut ja ominaisuudet

Tietoturva

Nykypäivän digiaikana yritykset kohtaavat ennennäkemättömiä turvallisuushaasteita käsitellessään arkaluontoisia tietoja. IM C -sarjamme on suunniteltu, valmistettu ja toteutettu kokonaissuojaus ydinvaatimuksenaan. Sen turvallinen pilvi-infrastruktuuri varmistaa turvallisen pääsyn tulostukseen milloin tahansa ja missä tahansa.Tärkeimmät ominaisuudet:
 • Monivaiheinen todennus parantaa turvallisuutta
 • RICOH Always Current -teknologia uusimpien suojausominaisuuksien ja päivitysten jatkuvaan käyttöön, mukaan lukien WPA3-todennus langattomaan salaukseen
 • Laitteiston suojausmoduulin uusin versio (TMP 2.0) tietojen suojaamiseksi
 • Parannettu tilien ja oikeuksien hallinta sekä verkkorajoitukset luvattoman käytön estämiseksi
 • SSD-tallennus vakiona tietovuotojen riskien vähentämiseksi 
 • Päivitetty älykäs käyttöpaneeli käyttää suojattua Android OS10:tä 
 • Tukee uusinta salattua viestintäprotokollaa TLS1.3
Mukautuvuus

Yrityksesi kasvaessa tarvitset oikeaa teknologiaa uusien mahdollisuuksien hyödyntämiseksi. Ricohin ympäristöystävälliset älylaitteet muuttuvat tarpeidesi muuttuessa ja tarjoavat mukautettavuutta, joustavuutta ja luotettavia päivityksiä.


Tärkeimmät ominaisuudet:
 • RICOH Always Current -teknologia: uusia ominaisuuksia, sovelluksia ja päivityksiä voidaan ladata ja asentaa suoraan laitteellesi pyynnöstä
 • Document & Print Management -ratkaisut ovat helposti saatavilla pilvestä ja tarjoavat sinulle täysin integroituja, digitaalisia työtapojasi tukevia ratkaisuja 
 • Yhdistä muut reunalaitteet ja pilvi RICOH Smart Device Supportin avulla
Kestävä kehitys

Uudella IM C -sarjalla on alan johtava ekotehokkuus. Sen lisäksi että noudatamme omia sitoumuksiamme, tuemme myös sinun kestävän kehityksen tavoitteitasi.


Tärkeimmät ominaisuudet:
 • Markkinoiden johtava TEC-arvo (Total Energy Consumptio, välillä 0,20 –0,67 kWh/viikko)
 • Suunniteltu 50 % kierrätetystä kierrätysmuovista
 • PET-väriainepullot on valmistettu 100 % kierrätetystä muovista 
 • Uusi korkean hyötysuhteen väriaine alhaisemmalla kiinnityslämpötilalla vähentää virrankulutusta
 • Energiatehokas ajastinasetus eco-tilassa
 • Niititön nidonta vähentää kustannuksia ja pienentää ympäristökuormitusta
 • Blue Angel -sertifikaatti
Työntekijäkokemus

IM C -sarja tarjoaa kattavan joukon ominaisuuksia, jotka parantavat työntekijäkokemusta säästämällä aikaa ja parantamalla tehokkuutta. Kehittyneiden digiteknologioiden avulla voit luoda prosesseja nopeuttavia ja yhteistyötä edistäviä automatisoituja työnkulkuja.Tärkeimmät ominaisuudet:
 • Kolmannen sukupolven Smart Operation Panel: helppokäyttöinen käyttöliittymä tekee päivittäisistä tulostus- ja skannaustehtävistä helpompaa ja nopeampaa kaikille
 • Parannettu skannausnopeus (jopa 300 kuvaa/min. kaksipuolisessa tulostuksessa), paperinkäsittely, arkistointi ja prosessointi 
 • RICOH Smart Device Connector puheohjauksella
 • Kaksi kertaa nopeampi suoritin, suuri RAM-muisti ja aiempia sukupolvia parempi kuvasuorituskyky

Ota yhteyttä

Oletko valmis vapauttamaan digitaalisen työpaikkasi täyden potentiaalin?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme kuinka pilvipohjaiset monitoimitulostimemme sekä hallitut ja automatisoidut tulostuspalvelumme auttavat sinua siirtymään älytulostukseen. 

Varaa konsultaatioaika