EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

IM C3510(A)

Liikkuvaa työskentelyä tukeva monitoimitulostin
IM C3510(A) ‑monitoimiväritulostin tarjoaa pitkäikäistä tuottavuutta, tietoturvaa, kestävää kehitystä ja digitalisaatiota. Tämä älykäs 35 sivua minuutissa tulostava monitoimitulostin sopii täydellisesti joustaviin työympäristöihin ja tukee liikkuvaa työskentelyä. Käyttäjät voivat todentautua älypuhelimella tai tabletilla ja tulostaa laitteella jonossa olevat asiakirjat.
Viimeistelyasetukset, kuten monitaitto tai vihkojen tekeminen, voidaan tehdä tulostimessa, mikä säästää aikaa ja parantaa käyttäjäkokemusta. 
Kun valitset IM C3510(A):n, voit olla varma, että olet tehnyt viisaan päätöksen organisaatiosi digitaalista tulevaisuutta ajatellen.
 • Colour printing
 • Print
 • Fax
 • A3
 • Scanning
 • Copier
 • SRA3
 • 35 PPM
Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

Employee Experience - Asian woman remote working - Image 504 x 252
Tehosta tuottavuutta missä tahansa


RICOH IM C3510(A) tekee liikkuvien työntekijöiden tukemisesta helpompaa kuin koskaan. Käyttämällä RICOH Smart Device Connector ‑sovellusta käyttäjät voivat yhdistää mobiililaitteensa suoraan laitteeseen ja suorittaa erilaisia moniosaisia toimintoja.

Hae tai luo tarvitsemasi tiedot joko yrityksen verkossa tai pilvessä ja jaa ne tiimeille vaivattomasti. Tämän ominaisuuden avulla voit parantaa tuottavuutta kiireisimpinäkin päivinä ja saada tehtävät valmiiksi ennen määräaikaa.
Quality Printing - Magazines folded - Image 504 x 252
Enemmän joustavuutta


Tutustu tämän monipuolisen laitteen rajattomiin mahdollisuuksiin, joihin lukeutuvat muun muassa viimeistelyn lisävalinnat ja Fiery® Color Controller E-26C. Vähennä riippuvuutta ulkopuolisista toimittajista ja hallitse itse aikatauluja.

Luo katseen vangitsevaa jälkeä 4800 x 1200 dpi:n tarkkuudella. Kun lisäät valinnaisen viimeistelylaitteen, voit tuottaa helposti vaikuttavia esityksiä, esitteitä, uutiskirjeitä ja kolmitaittotöitä. Valittavina on monia viimeistelyvaihtoehtoja, kuten sisäinen monitaittoyksikkö tai 1000 arkin vihkoviimeistelijä.
Security & Print - Laptop with icons - Image 504 x 252
Suojaus on aina valppaana


Luottamuksellisten tietojen ja ideoiden suojaaminen on olennaisen tärkeää organisaatioille ja asiakkaille. RICOH IM C3510(A) tarjoaa ylivertaiset tietoturvaominaisuudet, joilla varmistetaan tietojen, verkon ja laitteiden suojaus. Seuraamalla käyttäjien toimintaa voit varmistaa, että pääsynhallinta toimii niin kuin pitää. 

Sellaiset vakio-ominaisuudet kuten käyttäjien todennus, salasanasuojaus ja kovalevyn salaus antavat varmuutta ja pitävät työt sujuvasti käynnissä. Suojausta täydentää NFC-tunniste, joka mahdollistaa käyttäjien todennuksen ja etätulostuksen.
Sustainability - Metis & Plastic - Image 504x252
Vastuullinen suunnittelu


RICOH IM C3510(A) on suunniteltu tekemään enemmän ja samalla vähentämään muovin tarvetta, jätettä ja ympäristövaikutusta. Päälaitteessa on käytetty 50 % kuluttajakäytön jälkeen kierrätettyä muovia, minkä lisäksi alhaisessa lämpötilassa sulava väriaine vaatii matalamman kiinnityslämpötilan, joka taas merkitsee pienempää virrankulutusta. 

Oletuksena käytössä oleva automaattisen sammutuksen ajastusasetus vähentää virrankulutusta, käyttökustannuksia ja hiilijalanjälkeä ja saa tyypillisen virrankulutuksen arvot pysymään alhaisina. Tämä laite on suunniteltu sekä poikkeuksellisen suorituskykyiseksi että kompaktiksi ja ympäristöystävälliseksi, ja sillä on ENERGY STAR™ ‑sertifiointi ja EPEAT® Gold ‑luokitus.

Tekniset tiedot
YLEISTÄ
Lämpenemisaika 24 sekuntia
Ensitulosteen nopeus: MV 4,5 sekuntia
Ensitulosteen nopeus: väri 6,9 sekuntia
Jatkuvan tulostuksen nopeus 35 sivua⁄min
Muisti: vakio 8 GB
Muisti: max 8 GB
SSD: vakio 256 GB
SSD: lisävaruste (max) 1 TB
Kiintolevy: lisävaruste 320 GB
Kääntävän syöttölaitteen kapasiteetti 100 arkkia
Kertasyöttöisen syöttölaitteen kapasiteetti 220 arkkia
Paino ARDF-malli, jossa kääntävä syöttölaite (kg) 92,9
Paino SPDF-malli; kertasyöttöinen, kaksipuolinen skannaus (kg) 99,3
Mitat ARDF-malli: LxSxK 587 x 701 x 913 mm
Mitat SPDF-malli: LxSxK 587 x 701 x 963 mm
Virtalähde 220 - 240 V, 50 - 60 Hz
KOPIOKONE
Kopiomäärä Enintään 999 kopiota
Tarkkuus 600 dpi
Suurennos 25-400 % 1 % askelin
TULOSTIN
Ensitulosteen nopeus: MV 4 sekuntia
Ensitulosteen nopeus: väri 6,6 sekuntia
Suoritin ApolloLake E3930 1,3 GHz
Tulostuskieli: vakio PCL5c, PCL6, PostScript 3 (emulointi), PDF Direct (emulointi)
Tulostuskieli: optio Genuine Adobe® PostScript®3™, XPS, PictBridge, PDF:n Adobe®-suoratulostus
Tulostustarkkuus: enintään 4 800 x 1 200 dpi vastaava
Verkkoliitäntä: vakio Ethernet 10 base-T/100 base-TX/1000 base-T, USB Host I/F Type A, USB Device I/F Type B
Verkkoliitäntä: lisävaruste Langaton lähiverkkoliitäntä (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac), lisäverkkokortti (2. portti)
Mobiilitulostus Apple AirPrint, Mopria®, Ricoh Smart Device Connector
Windows®-ympäristöt Windows® 8.1, Windows® 10, Windows® 11, Windows® Server 2012R2, Windows® Server 2016, Windows® Server 2019, Windows® Server 2022
Mac OS Macintosh OS X v10.15 or later
UNIX-ympäristöt UNIX Sun® Solaris, HP-UX, SCO OpenServer, RedHat® Linux Enterprise, IBM® AIX
SAP® R/3®-ympäristöt SAP® R/3®, SAP® S/4®
Muut tuetut ympäristöt IBM iSeries
SKANNERI
Skannausnopeus: ARDF (A4 pitkä sivu edellä, MV väri) 80 kuvaa/min (200/300 dpi)
Skannausnopeus: SPDF (A4 pitkä sivu edellä, 200 dpi, MV väri) 150 kuvaa/min (yksipuoleinen)/300 kuvaa/min (kaksipuoleinen)
Tarkkuus: enintään 1 200 dpi
Tiedoston muodot Yksisivuinen TIFF, Yksisivuinen JPEG, Yksisivuinen pakattu PDF, Yksisivuinen korkeasti pakattu PDF, Yksisivuinen PDF-A, Monisivuinen TIFF, Monisivuinen PDF, Monisivuinen pakattu PDF, Monisivuinen PDF-A, Yksisivuinen salattu PDF, Monisivuinen salattu PDF, Yksinkertainen/monipuolinen OCR - optinen merkintunnistus (lisävaruste)
Skannaustilat Sähköposti, Kansio, USB
FAKSI
Piiri PSTN, PBX
Lähetysnopeus sekuntia
Modeemin nopeus: enintään Kbps
Tarkkuus: vakio 8 x 3,85 riviä/mm, 200 x 100 dpi
Tarkkuus: lisävaruste 16 x 15,4 riviä/mm, 400 x 400 dpi
Pakkaustapa MH, MR, MMR, JBIG
Skannausnopeus (A4, pitkä sivu edellä): ARDF 68 spm
Skannausnopeus (A4, pitkä sivu edellä): SPDF spm
Muisti: vakio 4 MB (320 sivua)
Muisti: enintään 60 MB, (4 800 sivua)
PAPERINKÄSITTELY
Suositeltu paperikoko - Vakiopaperikasetit SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, kirjekuoret
Suositeltu paperikoko - Lisäpaperikasetit SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, kirjekuoret
Suositeltu paperikoko - Ohisyöttö SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, kirjekuoret, Mukautettu paperikoko
Paperinsyöttö: vakio 1 200 arkkia
Paperinsyöttö: maks. 4 700 arkkia
Paperin luovutus: vakio 500 arkkia
Paperin luovutus: maks. 1 625 arkkia
Paperin paino - Kasetit:  60 - 300 g/m²
Paperin paino - Ohisyöttö:  52 - 300 g/m²
Paperin paino - 2-puoleiset:  52 - 256 g/m²
Paperityypit tavallinen, Kierrätyspaperi, erikoispaperi, Värillinen paperi, kirjelomake, kartonki, Esipainettu paperi, Bond, päällystetty, Kirjekuori, päällystetty, tarra-arkit
EKOLOGISUUS
Virrankulutus: enintään enintään 1 700 W
Virrankulutus käyttötilassa: M/V 500,5 W
Virrankulutus käyttötilassa: väri 543,6 W
Virrankulutus: valmiustila enintään 38,5 W
Virrankulutus: lepotila enintään 0,3 W
Tyypillinen energiankulutus* 0,35 kWh⁄viikko
TARVIKKEET
Väriaine (musta) 40 000 tulostetta
Väriaine (syaani/magenta/keltainen) 28 000 tulostetta
Tulostemäärä perustuu 5% väriainepeittoon A4 tulosteilla 3p⁄ j
 • RICOH Print Management Cloud (RPMC)

  RICOH Print Management Cloud - pilvitulostus

  RICOH Print Management Cloud (PMC) on ainutlaatuinen kaikenkattava tulostusinfrastruktuuriratkaisu, jonka avulla voit virtaviivaistaa organisaatiosi tulostuksenhallintaa.

 • DocuWare Document Management Solution

  DocuWare

  DocuWare sujuvoittaa yrityksen prosesseja ja työnkulkuja huolehtimalla asiakirjojen järjestämisestä ja jakamisesta niiden muodosta tai lähteestä riippumatta. Automatisoi asiakirjahallintaprosessit ja paranna tiimien yhteistyötä.

 • RICOH StreamlineNX

  RICOH StreamlineNX

  Yksinkertaista asiakirjahallinnan prosesseja ja paranna tuottavuutta Streamline NX:llä. Tämä tehokas ohjelmistoratkaisu on suunniteltu toimimaan saumattomasti laitteesi kanssa.

Tutustu kaikkiin toimisto-ohjelmistoratkaisuihimme


Oletko valmis vapauttamaan digitaalisen työpaikkasi täyden potentiaalin?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme kuinka pilvipohjaiset monitoimitulostimemme sekä hallitut ja automatisoidut tulostuspalvelumme auttavat sinua siirtymään älytulostukseen.

Varaa konsultaatioaika