EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

IM C4510(A)

Hybridityöskentelyä tukevat tietoturvalliset ja käyttäjäystävälliset teknologiat

RICOH IM C4510(A) on suunniteltu auttamaan yrityksiä hyödyntämään digitaalisen työskentelyn edut ja samalla tekemään toiminnasta paremmin kestävän kehityksen mukaista. Se on tehty erityisesti suuria työmääriä varten ja tarjoaa yrityksellesi liikkumavapautta, tietoturvaa ja parempaa tuottavuutta. Tämä älykäs laite tarjoaa vivahteikkaan 4800 x 1200 dpi:n tarkkuuden, tehokkaan paperinkäsittelyn, etähallinnan ja jopa 45 s./min tulostusnopeuden. Saat yhdellä laitteella yhteyden pilveen, etäskannauksen, jakamisominaisuudet sekä yksinkertaistetun tehtävien hallinnan.

 • Colour printing
 • Print
 • Fax
 • A3
 • Scanning
 • Copier
 • SRA3
 • 45 PPM
Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

Quality Printing - Scan - Image 504 x 252
Paranna työnkulkua edistyneillä skannausominaisuuksilla


IM C4510(A) ‑laitteen 220 arkin kertasyöttöisen syöttölaiteen avulla asiakirjojen digitalisoiminen käy vaivattomasti. Asiakirjan molemmat puolet skannataan samalla kertaa, ja skannausnopeus on jopa 300 kuvaa minuutissa. 

Pientenkin asiakirjojen, kuten käyntikorttien, skannaus käy näppärästi. Edistynyt skannaus kohteeseen ja suora skannaus pilvipalveluihin tekevät tiedon jakamisesta työntekijöiden välillä helppoa.
RICOH ACT - Promo Image - 504 x 252
Valmista työpaikkasi tulevaisuutta varten


RICOHin Always Current Technology ‑alustalle rakennetun edistyksellisen viestintäkeskuksen kautta työpaikallasi voidaan lisätä päivityksiä ketterästi aina tarvittaessa, jotta laitteet pysyvät ajanmukaisina ja työntekijöillä on käytössä uusin teknologia. Kun voit ladata ja asentaa uusia ominaisuuksia, pilvipalveluja ja sovelluksia, järjestelmäsi toimii aina parhaalla tavalla ilman, että paikalle tarvitse kutsua asentajaa. Tämä laite optimoi asiakirjahallinnan ja sujuvoittaa työnkulkua tehden ajan tasalla pysymisestä helpompaa kuin koskaan.
Security & Print - Laptop with icons - Image 504 x 252
Edistykselliset suojausominaisuudet sisäänrakennettuina


Hyökkäyspisteiden ja yhteyksien määrän lisääntyminen kasvattaa tietovuotojen riskiä, joka on merkittävä tietoihin liittyvä huolenaihe. RICOH IM C4510 tarjoaa kuitenkin sitä varten tehokkaat suojausominaisuudet. 

Siihen sisältyvien käyttäjän todennuksen, kovalevyn salauksen ja salasanasuojauksen ansiosta voit olla varma siitä, että tietosi ovat suojattuina. Lisäksi siinä on tietojen päällekirjoitusominaisuus, joka suojaa tietojasi häiritsemättä tuottavaa työtä.
Sustainability - Money soil - Image 504 x 252
Tehokas ja kestävän kehityksen mukainen


Ricoh IM C4510 on ENERGY STAR™ ‑sertifioitu ja saanut EPEAT® Gold ‑luokituksen, ja oletuksena käytössä oleva automaattinen sammutusajastusasetus minimoi virrankulutuksen, vähentää käyttökustannuksia ja pienentää ympäristövaikutusta. 

Lisäksi PET-muoviset väriainepullot on valmistettu kokonaan kierrätysmuovista ja laitteen poikkeuksellisen alhainen tyypillinen virrankulutus on vain 0,45 kWh viikossa. Tämä kaikki osoittaa sen ympäristötietoista suunnittelua, jolla varmistetaan kestävän kehityksen mukainen toiminta.

Tekniset tiedot
YLEISTÄ
Lämpenemisaika 23 sekuntia
Ensitulosteen nopeus: MV 3,6 sekuntia
Ensitulosteen nopeus: väri 5,4 sekuntia
Jatkuvan tulostuksen nopeus 45 sivua⁄min
Muisti: vakio 8 GB
Muisti: max 8 GB
SSD: vakio 256 GB
SSD: lisävaruste (max) 1 TB
Kiintolevy: lisävaruste 320 GB
Kääntävän syöttölaitteen kapasiteetti 100 arkkia
Kertasyöttöisen syöttölaitteen kapasiteetti 220 arkkia
Paino ARDF-malli, jossa kääntävä syöttölaite (kg) 94,4
Paino SPDF-malli; kertasyöttöinen, kaksipuolinen skannaus (kg) 100,8
Mitat ARDF-malli: LxSxK 587 x 701 x 913 mm
Mitat SPDF-malli: LxSxK 587 x 701 x 963 mm
Virtalähde 220 - 240 V, 50 - 60 Hz
KOPIOKONE
Kopiomäärä Enintään 999 kopiota
Tarkkuus 600 dpi
Suurennos 25-400 % 1 % askelin
TULOSTIN
Ensitulosteen nopeus: MV 3,2 sekuntia
Ensitulosteen nopeus: väri 5,2 sekuntia
Tulostuskieli: vakio PCL5c, PCL6, PostScript 3 (emulointi), PDF Direct (emulointi)
Tulostuskieli: optio Genuine Adobe® PostScript®3™, XPS, PictBridge, PDF:n Adobe®-suoratulostus
Tulostustarkkuus: enintään 4 800 x 1 200 dpi vastaava
Verkkoliitäntä: vakio Ethernet 10 base-T/100 base-TX/1000 base-T, USB Host I/F Type A, USB Device I/F Type B
Verkkoliitäntä: lisävaruste Langaton lähiverkkoliitäntä (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac), lisäverkkokortti (2. portti)
Mobiilitulostus Apple AirPrint, Mopria®, Ricoh Smart Device Connector
Windows®-ympäristöt Windows® 8.1, Windows® 10, Windows® 11, Windows® Server 2012R2, Windows® Server 2016, Windows® Server 2019, Windows® Server 2022
Mac OS Macintosh OS X v10.15 or later
UNIX-ympäristöt UNIX Sun® Solaris, HP-UX, SCO OpenServer, RedHat® Linux Enterprise, IBM® AIX
SAP® R/3®-ympäristöt SAP® R/3®, SAP® S/4®
Muut tuetut ympäristöt IBM iSeries
SKANNERI
Skannausnopeus: ARDF (A4 pitkä sivu edellä, MV väri) 80 kuvaa/min (200/300 dpi)
Skannausnopeus: SPDF (A4 pitkä sivu edellä, 200 dpi, MV väri) 150 kuvaa/min (yksipuoleinen)/300 kuvaa/min (kaksipuoleinen)
Tarkkuus: enintään 1 200 dpi
Tiedoston muodot Yksisivuinen TIFF, Yksisivuinen JPEG, Yksisivuinen pakattu PDF, Yksisivuinen korkeasti pakattu PDF, Yksisivuinen PDF-A, Monisivuinen TIFF, Monisivuinen PDF, Monisivuinen pakattu PDF, Monisivuinen PDF-A, Yksisivuinen salattu PDF, Monisivuinen salattu PDF, Yksinkertainen/monipuolinen OCR - optinen merkintunnistus (lisävaruste)
Skannaustilat Sähköposti, Kansio, USB
FAKSI
Piiri PSTN, PBX
Lähetysnopeus sekuntia
Modeemin nopeus: enintään Kbps
Tarkkuus: vakio 8 x 3,85 riviä/mm, 200 x 100 dpi
Tarkkuus: lisävaruste 16 x 15,4 riviä/mm, 400 x 400 dpi
Pakkaustapa MH, MR, MMR, JBIG
Skannausnopeus (A4, pitkä sivu edellä): ARDF 68 spm
Skannausnopeus (A4, pitkä sivu edellä): SPDF spm
Muisti: vakio 4 MB (320 sivua)
Muisti: enintään 60 MB, (4 800 sivua)
PAPERINKÄSITTELY
Suositeltu paperikoko - Vakiopaperikasetit SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, kirjekuoret
Suositeltu paperikoko - Lisäpaperikasetit SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, kirjekuoret
Suositeltu paperikoko - Ohisyöttö SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, kirjekuoret, Mukautettu paperikoko
Paperinsyöttö: vakio 1 200 arkkia
Paperinsyöttö: maks. 4 700 arkkia
Paperin luovutus: vakio 500 arkkia
Paperin luovutus: maks. 3 625 arkkia
Paperin paino - Kasetit:  60 - 300 g/m²
Paperin paino - Ohisyöttö:  52 - 300 g/m²
Paperin paino - 2-puoleiset:  52 - 256 g/m²
Paperityypit tavallinen, Kierrätyspaperi, erikoispaperi, Värillinen paperi, kirjelomake, kartonki, Esipainettu paperi, Bond, päällystetty, Kirjekuori, päällystetty, tarra-arkit
EKOLOGISUUS
Virrankulutus: enintään enintään 1 850 W
Virrankulutus käyttötilassa: M/V 576,6 W
Virrankulutus käyttötilassa: väri 664,9 W
Virrankulutus: valmiustila enintään 40,5 W
Virrankulutus: lepotila enintään 0,32 W
Tyypillinen energiankulutus* 0,45 kWh⁄viikko
TARVIKKEET
Väriaine (musta) 42 000 tulostetta
Väriaine (syaani/magenta/keltainen) 28 000 tulostetta
Tulostemäärä perustuu 5% väriainepeittoon A4 tulosteilla 4p⁄ j
 • DocuWare Document Management Solution

  DocuWare

  Tarvitsetko ratkaisun tulostimen tuottamien asiakirjojen hallintaan? Kun yhdistät tulostimeesi DocuWaren, voit hyödyntää tehokkaampaa ja sujuvampaa asiakirjahallintaprosessia.

 • @Remote

  @Remote

  Yhdistä tulostuskalustosi helposti @Remote-palveluun. Se on Ricohin varta vasten laitteiden tukea ja ylläpitoa varten luotu palvelu, joka tarjoaa luotettavaa, ennakoivaa laitehallintaa.

 • RICOH Smart Integration (LogicFlow)

  RICOH Smart Integration (LogicFlow)

  Nosta tuottavuus uudelle tasolle RICOH Smart Integrationin LogicFlow'lla. Se on tehokas automaatiotyökalu, joka integroituu saumattomasti uusimpaan Ricoh IM C4510 ‑monitoimitulostimeen.

Tutustu kaikkiin toimisto-ohjelmistoratkaisuihimme


Oletko valmis vapauttamaan digitaalisen työpaikkasi täyden potentiaalin?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme kuinka pilvipohjaiset monitoimitulostimemme sekä hallitut ja automatisoidut tulostuspalvelumme auttavat sinua siirtymään älytulostukseen.

Varaa konsultaatioaika