EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

IM C3010(A)

Digitaalisten työpaikkojen kehittäminen
Kun modernit organisaatiot laajentavat yhä toimintaansa perinteisen toimistotilan ulkopuolelle, yritysten on tärkeää ottaa käyttöön monipuolista teknologiaa, joka vastaa uusia yhteistyö- ja työskentelytapoja. 
RICOH IM C3010(A) on enemmän kuin monitoimiväritulostin. Se on keskus tulostamisen ja tiedon hallinnalle. Huippunykyaikaisten sovellusten ja pilviratkaisujen avulla se mahdollistaa organisaatioille tuottavuuden lisäämisen ja toiminnan tehostamisen sijainnista riippumatta ja luo aidon digitaalisen työympäristön. 
 • Colour printing
 • Print
 • Fax
 • A3
 • Scanning
 • Copier
 • SRA3
 • 30 PPM
Tärkeimmät ominaisuudet ja edut

RICOH ACT - Promo Image - 504 x 252
Automaattisesti ajan tasalla


Tarjoa työntekijöille uusimmat innovaatiot RICOHin Always Current Technology ‑alustan avulla. Laiteohjelmistopäivityksemme toimitetaan suoraan laitteeseen, millä varmistetaan paras tehokkuus ja tietoturva. Kun uusia sovelluksia on mahdollista lisätä tarvitsematta uusia laitteita, voit laajentaa laitteidesi ominaisuuksia ja luoda aidon digitaalisen työympäristön. 

RICOHin Always Current Technology tarjoaa skaalautuvaa älyä työnkulkujen optimoimiseen, jotta voit olla valmiina, mitä ikinä tulevaisuus tuokaan tullessaan.
Quality Printing - Magazines folded - Image 504 x 252
Tuota erottuvaa työjälkeä


Luo edukseen erottuvaa työjälkeä hyödyntämällä suurta 1200 dpi:n tarkkuutta, joka tuottaa upean lopputuloksen monenlaisilla paperityypeillä. Valitse Fiery® Colour Controller E-26C varmistamaan tarkka värien vastaavuus ja oikea ulkoasu. 

Laajenna mahdollisuuksia viimeistelyn lisävalinnoilla, joilla voit tuottaa asiakirjoja niiteillä tai ilman niittejä nidottuina ja vihkomuodossa. Harkitse sisäisen monitaittovaihtoehdon lisäämistä uutiskirjeitä, yrityspostituksia, ruokalistoja ja muita projekteja varten.
Security & Print - Laptop with icons - Image 504 x 252
Turvaa tärkeimmät tietosi


Joustavan työskentelyn nopea lisääntyminen on kasvattanut merkittävästi jaettuun verkkoon pyrkivien laitteiden määrää, mistä seuraa haavoittuvuuksia sekä tärkeiden ja vain omistajilleen kuuluvien tietojen vaarantumista. 

Älykkäiden laitteidemme turvana ovat resilientit käyttöjärjestelmät ja ajantasaiset suojausominaisuudet, kuten salaus, todennus, rajoitettu pääsy tulosteisiin ja tietojen päällekirjoitus. Voit työskennellä luottavaisin mielin mistä tahansa tietäen, että arvokkaat tietosi on suojattu.
Sustainability - Plant with arrow - Image 504 x 252
Kestävän kehityksen edistäminen työpaikalla


RICOH IM C3010(A) todistaa, että vähemmällä voidaan saada aikaan enemmän. Käytännöllisempi laite vie vähemmän tilaa ja vähentää muovijätettä ja energiankulutusta, jolloin sen ympäristövaikutus jää pienemmäksi. Tämä ENERGY STAR™‑sertifioitu ja EPEAT® Gold ‑luokituksen saanut laite on suunniteltu tarjoamaan parasta suorituskykyä ympäristöystävällisessä ja kompaktissa muodossa. 

Lisäksi siinä on käytetty 50 % kuluttajakäytön jälkeen kierrätettyä muovia ja se käyttää uutta alhaisessa lämpötilassa sulavaa väriainetta, jonka matalampi kiinnityslämpötila vähentää virrankulutusta.

Tekniset tiedot
YLEISTÄ
Lämpenemisaika 24 sekuntia
Ensitulosteen nopeus: MV 4,5 sekuntia
Ensitulosteen nopeus: väri 6,9 sekuntia
Jatkuvan tulostuksen nopeus 30 sivua⁄min
Muisti: vakio 8 GB
Muisti: max 8 GB
SSD: vakio 256 GB
SSD: lisävaruste (max) 1 TB
Kiintolevy: lisävaruste 320 GB
Kääntävän syöttölaitteen kapasiteetti 100 arkkia
Kertasyöttöisen syöttölaitteen kapasiteetti 220 arkkia
Paino ARDF-malli, jossa kääntävä syöttölaite (kg) 92,9
Paino SPDF-malli; kertasyöttöinen, kaksipuolinen skannaus (kg) 99,3
Mitat ARDF-malli: LxSxK 587 x 701 x 913 mm
Mitat SPDF-malli: LxSxK 587 x 701 x 963 mm
Virtalähde 220 - 240 V, 50 - 60 Hz
KOPIOKONE
Kopiomäärä Enintään 999 kopiota
Tarkkuus 600 dpi
Suurennos 25-400 % 1 % askelin
TULOSTIN
Ensitulosteen nopeus: MV 4 sekuntia
Ensitulosteen nopeus: väri 6,6 sekuntia
Suoritin ApolloLake E3930 1,3 GHz
Tulostuskieli: vakio PCL5c, PCL6, PostScript 3 (emulointi), PDF Direct (emulointi)
Tulostuskieli: optio Genuine Adobe® PostScript®3™, XPS, PictBridge, PDF:n Adobe®-suoratulostus
Tulostustarkkuus: enintään 4 800 x 1 200 dpi vastaava
Verkkoliitäntä: vakio Ethernet 10 base-T/100 base-TX/1000 base-T, USB Host I/F Type A, USB Device I/F Type B
Verkkoliitäntä: lisävaruste Langaton lähiverkkoliitäntä (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac), lisäverkkokortti (2. portti)
Mobiilitulostus Apple AirPrint, Mopria®, Ricoh Smart Device Connector
Windows®-ympäristöt Windows® 8.1, Windows® 10, Windows® 11, Windows® Server 2012R2, Windows® Server 2016, Windows® Server 2019, Windows® Server 2022
Mac OS Macintosh OS X v10.15 or later
UNIX-ympäristöt UNIX Sun® Solaris, HP-UX, SCO OpenServer, RedHat® Linux Enterprise, IBM® AIX
SAP® R/3®-ympäristöt SAP® R/3®, SAP® S/4®
Muut tuetut ympäristöt IBM iSeries
SKANNERI
Skannausnopeus: ARDF (A4 pitkä sivu edellä, MV väri) 80 kuvaa/min (200/300 dpi)
Skannausnopeus: SPDF (A4 pitkä sivu edellä, 200 dpi, MV väri) 150 kuvaa/min (yksipuoleinen)/300 kuvaa/min (kaksipuoleinen)
Tarkkuus: enintään 1 200 dpi
Tiedoston muodot Yksisivuinen TIFF, Yksisivuinen JPEG, Yksisivuinen pakattu PDF, Yksisivuinen korkeasti pakattu PDF, Yksisivuinen PDF-A, Monisivuinen TIFF, Monisivuinen PDF, Monisivuinen pakattu PDF, Monisivuinen PDF-A, Yksisivuinen salattu PDF, Monisivuinen salattu PDF, Yksinkertainen/monipuolinen OCR - optinen merkintunnistus (lisävaruste)
Skannaustilat Sähköposti, Kansio, USB
FAKSI
Piiri PSTN, PBX
Lähetysnopeus 3 sekuntia
Modeemin nopeus: enintään 33,6 Kbps
Tarkkuus: vakio 8 x 3,85 riviä/mm, 200 x 100 dpi
Tarkkuus: lisävaruste 16 x 15,4 riviä/mm, 400 x 400 dpi
Pakkaustapa MH, MR, MMR, JBIG
Skannausnopeus (A4, pitkä sivu edellä): ARDF 68 spm
Skannausnopeus (A4, pitkä sivu edellä): SPDF 94 spm
Muisti: vakio 4 MB, (320 sivua)
Muisti: enintään 60 MB, (4 800 sivua)
PAPERINKÄSITTELY
Suositeltu paperikoko - Vakiopaperikasetit:  SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, kirjekuoret
Suositeltu paperikoko - Lisäpaperikasetit:  SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, kirjekuoret
Suositeltu paperikoko - Ohisyöttö:  SRA3, A3, A4, A5, A6, B4, B5, B6, kirjekuoret, Mukautettu paperikoko
Paperinsyöttö: vakio 1 200 arkkia
Paperinsyöttö: maks. 4 700 arkkia
Paperin luovutus: vakio 500 arkkia
Paperin luovutus: maks. 1 625 arkkia
Paperin paino - Kasetit:  60 - 300 g/m²
Paperin paino - Ohisyöttö:  52 - 300 g/m²
Paperin paino - 2-puoleiset:  52 - 256 g/m²
Paperityypit tavallinen, Kierrätyspaperi, erikoispaperi, Värillinen paperi, kirjelomake, kartonki, Esipainettu paperi, Bond, päällystetty, Kirjekuori, päällystetty, tarra-arkit
EKOLOGISUUS
Virrankulutus: enintään enintään 1 700 W
Virrankulutus käyttötilassa: M/V 464,4 W
Virrankulutus käyttötilassa: väri 515,3 W
Virrankulutus: valmiustila enintään 38,5 W
Virrankulutus: lepotila enintään 0,3 W
Tyypillinen energiankulutus* 0,3 kWh⁄viikko
TARVIKKEET
Väriaine (musta) 40 000 tulostetta
Väriaine (syaani/magenta/keltainen) 28 000 tulostetta
Tulostemäärä perustuu 5% väriainepeittoon A4 tulosteilla 3p⁄ j
 • RICOH StreamlineNX

  RICOH StreamlineNX

  Yksinkertaista manuaalisia asiakirjatehtäviä (kuten tulostuksen hallintatehtävät, raportointi, todennus, seuranta sekä hallinta mobiililaitteiden kautta) ja pane tulostuskustannukset kuriin skaalautuvalla ja intuitiivisella ohjelmistoratkaisulla, joka on nimenomaisesti kehitetty Ricoh-laitteesi optimoimista varten.

 • RICOH Print Management Cloud (RPMC)

  RICOH Print Management Cloud - pilvitulostus

  RICOH Print Management Cloud (PMC) on ainutlaatuinen ja kattava tulostusinfrastruktuuriratkaisu, jonka avulla kaikenkokoiset organisaatiot voivat hyötyä pilvipalveluteknologian ketteryydestä ja innovaatioista.
 • RICOH Smart Integration

  RICOH Smart Integration - Älykäs integraatio

  Tee monitoimitulostimestasi asiakirjatyönkulkujen tehopakkaus RICOH Smart Integration (RSI) ‑teknologian avulla.

Tutustu kaikkiin toimisto-ohjelmistoratkaisuihimme


Oletko valmis vapauttamaan digitaalisen työpaikkasi täyden potentiaalin?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme kuinka pilvipohjaiset monitoimitulostimemme sekä hallitut ja automatisoidut tulostuspalvelumme auttavat sinua siirtymään älytulostukseen.

Varaa konsultaatioaika