EtusivuTakaisin valikkoon
Yleiskatsaus

Johda työn muutosta

Teknologia muuttaa tapaamme työskennellä. Me Ricohilla varmistamme, että muutos on myönteinen tiimillesi ja yrityksellesi. Ohjaamme sinut digimatkasi jokaisen vaiheen läpi ja varmistamme saumattoman siirtymisen täysin digitaaliseen työtilaan.
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Ricohin yritysratkaisut
Digitaalinen työtila

Pääsy kaikkialla

Hybridi- ja on-the-go-kokoonpanot muokkaavat tulevaisuuttamme. Meillä on kokonaisvaltainen lähestymistapa digitaalisten työtilojesi suunnitteluun, integrointiin ja tukemiseen. Samalla edistämme työntekijöiden sitoutumista ja autamme sinua saavuttamaan uusia tavoitteita.
Tutustu kaikkiin digitaalisiin työtilaratkaisuihimme
Liiketoimintaprosessien hallinta

Synkronoitu menestykseen

Manuaalisten tehtävien ei enää tarvitse pidätellä henkilökuntaa. Optimoimme liiketoimintaprosessisi, jotta henkilöstösi pystyy tekemään enemmän. Tarjoamme teknologiaa, asiantuntemusta ja tukea prosessien sujuvoittamiseen ja yksinkertaistamiseen koko organisaatiossasi
Tutustu kaikkiin liiketoimintaratkaisuihimme
Pilvi ja infrastruktuuri

Kovaa ja korkealta

Pilven täyden arvon hyödyntäminen vaatii oikean roadmapin ja tiimin sen toteuttamiseen. Tarjoamme pilviratkaisuja ja asiantuntemusta, jotka tekevät yrityksesi toiminnasta ketterämpää, kustannustehokkaampaa ja turvallisempaa samalla kun panostamme seuraavan sukupolven innovaatioihin.
Tutustu kaikkiin pilvi- ja infrastruktuuriratkaisuihimme
Kyberturvallisuus

Ei enää riskialtista liiketoimintaa

Internet-yhteensopivat laitteet luovat uusia mahdollisuuksia kyberhyökkäyksille ja muille haavoittuvuuksille. Autamme sinua puolustautumaan kyberrikollisuutta vastaan älykkäillä kyberturvallisuuspalveluilla ja -ratkaisuilla, jotka suojaavat ydinliiketoimintaasi.
Tutustu kaikkiin kyberturvallisuusratkaisuihimme
Digitaalinen kokemus

Kokemuksen uusi taso

Erinomainen asiakaskokemus alkaa erinomaisesta työntekijäkokemuksesta. Asiantunteva datatieteiden ja kehittäjien tiimimme auttaa sinua ylittämään asiakkaiden odotukset kaikissa kosketuspisteissä. Suunnittelemme, rakennamme, toteutamme ja huollamme ratkaisuja, jotka antavat työntekijöillesi kaiken mitä he tarvitsevat tehdäkseen asiakkaisiin tehokkaan ja kestävän vaikutuksen.
Digitaalisen kokemuksen parantaminen
Graafinen viestintä

Varmista loistava tulevaisuus

Tulostuksen mahdollisuudet ovat rajattomat. Me Ricohilla autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi, lisäämään digitaalisia toimintoja ja toimimaan vastuullisesti. Tarjoamme laitteisto-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuja, jotka tuovat ammattitulostukseen täysin uusia mahdollisuuksia.
Tutustu kaikkiin graafisen viestinnän ratkaisuihimme
Toimistotuotteet ja ohjelmistot

Luokkansa parasta laatua

Ricoh tunnetaan hyvin korkealaatuisista tulostimista, digitaalisista monistuskoneista ja monitoimitulostimista/skannereista/kopiokoneista. Voit valita malleista ja ominaisuuksista mm. nopeuden, koon ja ominaisuuksien perusteella ne, jotka sopivat parhaiten työryhmällesi, toimistollesi tai luokkahuoneeseesi.
Kaikki toimistotuotteemme ja ohjelmistomme
Yleiskatsaus

Monipuolinen palvelu- ja tukialusta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Hanki tukea
AV technology and management
Uutiset

Kaikki resurssit yhdestä paikasta

Kaikki tarvitsemasi tuote- ja palvelutuki yhdessä paikassa. Tarjoamme tukea, neuvoja ja ratkaisuja yrityksesi toimintaan.
Pysy ajan tasalla
News and events from Ricoh
Yritys

Keitä olemme ja mitä teemme

Ricohilla me pyrimme aina kuuntelemaan asiakkaitamme ja tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat liiketoimintatavoitteitasi. Pyrimme myös luomaan lisäarvoa palveluillesi ja tuotteillesi. Sopeudumme helposti muuttuviin liiketoimintaympäristöihin.
Lisätietoja Ricohista
About Ricoh - London Office
Ympäristö, sosiaaliset näkökohdat ja hallinto

Sitoutumisemme kestävän tulevaisuuden rakentamiseen

Ricohilla ESG (Ympäristö, Sosiaalinen & Hyvät käytännöt) on määrittänyt liiketoimintatapamme sen perustamisvuodesta 1936 lähtien. Se on keskeistä toiminnassamme ja koskettaa jokaista osaa organisaatiotamme.
Opi lisää aloitteistamme
Yleiskatsaus

Haluamme kuulla sinusta

Jos haluat tietää lisää ratkaisujemme kustannuksista tai tuotteistamme, tarvitset apua tilisi hallinnassa tai tuotteidemme käytössä tai sinulla on muita tukikysymyksiä, ota yhteyttä. Tiimimme on valmiina auttamaan.
Ota yhteyttä
Asiakkaiden ja työntekijöiden sitouttaminen
Yleiskatsaus

Auttaa pysymään askeleen edellä

Tutustu viimeisimpiin ajatuksiimme siitä, mikä on tärkeintä nykyisissä liiketoimintaratkaisuissa.
Tutustu uusimpiin oivalluksiimme
Ricoh Insights - Overview

Future of print


Useimmille tulostamisesta tulee mieleen vain se toimiston nurkassa huriseva valkoinen muovilaite. Tämä käsitys on kuitenkin muuttumassa nopeasti, kun tulostusteknologiat kehittyvät osaksi valmistus- ja tuotantoprosesseja. Terveydenhoitoalalla lääkealan yritykset valmistavat jo potilaille räätälöityjä, 3D-tulostettuja raajaproteeseja. Vähittäismyynnin alalla liikkeet valmistavat kenkiä ja tulostavat eri malleja tilauksesta, mikä vähentää varaston hävikkiä. Opetusalalla oppilaat voivat ostaa yksilöllisiä oppikirjoja, mikä vähentää kustannuksia ja tehostaa oppimista.
 
Ricoh Europen julkaisemassa ja Coleman Parkesin toteuttamassa tuoreessa tutkimuksessa tarkastellaan, miten uudet ja nousevat tulostusteknologiat auttavat uudistamaan eri toimialoja ja avaamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia kaikkialla Euroopassa.
 
Tutkimus tehtiin toukokuussa 2018 ja siihen osallistui 3 150 henkilöä erikokoisista yrityksistä Itävallasta, Belgiasta, Luxemburgista, Tšekistä, Tanskasta, Suomesta, Ranskasta, Saksasta, Unkarista, Italiasta, Alankomaista, Norjasta, Puolasta, Portugalista, Venäjältä, Slovakiasta, Etelä-Afrikasta, Espanjasta, Ruotsista, Sveitsistä, Turkista, Iso-Britanniasta ja Irlannista.

Eurooppalaiset yritysjohtajat pitävät tulostamista keskeisenä innovointia ja ketteryyttä ajavana tekijänä

Eurooppalaiset yritysjohtajat pitävät tulostamista keskeisenä innovointia ja ketteryyttä ajavana tekijänä

Yritysjohtajien on tarkistettava käsityksiään tulostamisen roolista organisaatiossaan. Kun 69 % tämän hetken johtajista katsoo, että tulostaminen tulee lisäämään liikevaihtoa merkittävästi, ja 67 % käyttää tulostamista keinona erottautua kilpailijoistaan, on selvää, että tulostaminen on siirtynyt toimiston pölyisestä perähuoneesta yrityksen paraatipaikalle. 

Uudet tulostuskeinot luovat perustan strategiselle ketteryydelle ja innovoinnille. 39 % on ottanut uudet tulostusteknologiat käyttöön hyödyntääkseen keinoälyä ja automaatiota.

Lue koko artikkeli


Uudet tulostusteknologiat mullistamassa terveydenhuoltoalaa

Uudet tulostusteknologiat mullistamassa terveydenhuoltoalaa

Valtaosa terveydenhuollon ammattilaisista käyttää uusia tulostusteknologioita voidakseen parantaa diagnostiikan tarkkuutta ja siten vähentää kuolleisuutta.
He käyttävät tulostusinnovaatioita myös yksilöllisten implanttien ja proteesien valmistuksessa, mikä nopeutensa ansiosta lyhentää potilaiden sairaalassa viettämää aikaa.

Lue koko artikkeli


Digitaalinen valmistaminen ja 3D-tulostaminen nousussa tulevaisuuden taidoiksi

Digitaalinen valmistaminen ja 3D-tulostaminen nousussa tulevaisuuden taidoiksi

Valtaosa korkeakoulujen rehtoreista toteaa, että uudet taidot, joita voidaan oppia käyttämällä uusia teknologioita, kuten digitaalista valmistamista ja 3D-tulostamista, ovat ratkaisevan tärkeitä opinnoissa menestymiselle ja valmistavat opiskelijoita työmarkkinoille.
66 prosenttia rehtoreista katsoo, että uusiin tulostusteknologioihin investoiminen on merkittävä tapa houkutella uusia opiskelijoita sekä lisätä opiskelijoiden tyytyväisyyttä oppilaitokseen ja opetukseen.

Lue koko artikkeli


Uuden tulostusteknologian käyttöönotto asiakkaiden muuttuvien vaatimusten hyödyntämiseksi

Uuden tulostusteknologian käyttöönotto asiakkaiden muuttuvien vaatimusten hyödyntämiseksi

Rahoituspalvelualalla on käynnissä massiivinen murros. Kaikkialla Euroopassa vakiintuneet pankit siirtyvät ensisijaisesti digitaaliseen lähestymistapaan pystyäkseen kilpailemaan uusien haastajien ja startup-yritysten kanssa. 

83 % rahoituspalvelujen johtajista uskoo, että asiakkaiden paperitonta vuorovaikutusta ja personoitua pankkiasiointia koskevat muuttuvat odotukset ovat alalle haaste, joten uusien tulostusteknologioiden käyttö osoittautuu olennaiseksi keinoksi pyrittäessä lisäämään ketteryyttä ja kykyä vastata näihin vaatimuksiin.

Lue koko artikkeli


Vähittäiskauppiaat räätälöivät tuotteitaan ja nopeuttavat toimituksia tulostusteknologian avulla

Vähittäiskauppiaat räätälöivät tuotteitaan ja nopeuttavat toimituksia tulostusteknologian avulla

Asiakasuskollisuudesta kilpailevan vähittäiskaupan alan on pystyttävä ennakoimaan kuluttajien muuttuvia mieltymyksiä ja sopeuduttava niihin nopeasti. 

84 % vähittäiskaupan alan johtajista sanoo asiakkaiden haluavan lyhyempiä toimitusaikoja ja 74 % kertoo räätälöityjen tuotteiden kysynnän kasvaneen. Uusi tulostusteknologia antaa parhaat eväät kilpailukyvyn luomiseen. Erityisesti 3D-tulostus ja tarvetulostaminen auttavat vähittäiskauppiaita toteuttamaan tilauksia tehokkaammin kuromalla umpeen digitaalisten ja fyysisten esineiden välistä kuilua.

Lue koko artikkeli


Tulostuksen avulla saat enemmän aikaan pienemmällä vaivalla

Tulostuksen avulla saat enemmän aikaan pienemmällä vaivalla

Yhä useammat pk-yritykset arvioivat uudelleen suhdettaan tulostukseen. 3D-tulostus ja muut uudet tulostustekniikat tarjoavat mahdollisuuksia lieventää skaalausta ja kasvua vaikeuttavia esteitä. Jo 44 % pk-yrityksistä on investoinut 3D-tulostukseen, koska se auttaa niitä vähentämään varastointikustannuksia, nopeuttamaan asiakasten tarpeisiin vastaamista ja helpottamaan toimitus- ja kuljetusongelmia. Lisäksi 30 % yrityksistä suunnittelee investoivansa tähän tekniikkaan kahden seuraavan vuoden aikana.

Lue koko artikkeli